![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]..........TLC - Waterfall...........[/B]
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Rihanna - Don't stop the music (hoba yandan)[/B]
|
[B][I][U][COLOR="DarkRed"]BÜLENT GÖKCE (ANKARA GECELERI )....******[/COLOR][/U][/I][/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Kıvırcık Ali Tedirgin Halim
[url]http://www.youtube.com/watch?v=czvJbKQBmhU&feature=related[/url][/B][/COLOR] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ferhat Göcer
Sen söyle hayat Su gibi akıp gitti yıllarım, aşkı ararken bitti bütün yollarım. bomboş kaldı zamanla avuçlarım, [COLOR="Black"]ben hep bekledim, hiç giden olmadım.[/COLOR] hazırım kendimden geçmeye aşk isterse, kelebek ömrü kadar kısa sürse. dönemem artık senin olduğun şehre, kanıyor mazim içimde öylece. görmeden, duymadan mümkün mü yaşamak? ellerim dokunmadan, aşk yalan mı gerçek mi? sen söyle hayat.[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]Hüseyin-Ali Rıza Albayrak-Biz Muhammed Ali Diyenlerdeniz
Sufi mezhebimin nesin sorarsın Biz Muhammed Ali diyenlerdeniz Gözlüye gizli yok ya sen ne dersin Biz Muhammed Ali diyenlerdeniz Biz tüccar değiliz alıp satmayız Erkan gözetiriz yoldan sapmayız Gönlümüz ganidir kibir tutmayız Biz Muhammed Ali Diyenlerdeniz Şah Hatayi'm eydür Muhammed Ali Onlardan öğrendik erkanı olu Ali Muhammed'dir Muhammed Ali Biz Muhammed Ali diyenlerdeniz [/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
[B]Ferhat Göcer - Biri bana gelsin [/B]
biri bana elsin o da sensin beni kirmis olsanda |
[B]Madonna - Miles Away
I just woke up from a fuzzy dream You never would believe those things that I had seen I looked in the mirror and I saw your face You looked right through me, you were miles away All my dreams they fade away I’ll never be the same If you could see me the way you see yourself I can’t pretend to be someone else[/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]cengiz imren - cok sevmisdim
[url]http://www.youtube.com/watch?v=iJrAItEK5Ks&feature=related[/url][/B][/COLOR] |
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Şevval Sam - Şimdi Uzaklardasın[/COLOR][/CENTER][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:55. |
|