![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;521435]iki gündür susmaz radyo sesi
türküler çıkarır kulakta pası bu iki ozanın dost sevdası takın şarzada pil cana gelsin[/QUOTE] Dağlarda dolaşır kurdu, tilkisı, Biter mı yiğidin sevda ülküsü, Ekleyin radyoya Sivas türküsü, Çal da kurban olam çal cana gelsin. özür dilerim abi yanlis yazmisim, ayagi bozmak istemezdim. |
[QUOTE=arifcoskun;521438]Fren yerine gaze basmıştır
Seni bir yabancı sanmıştır Sonrada sana haber salmıştır Dost müşteri küsmez yine gelsin :)[/QUOTE] Ağzımızdan çıktı yemem sözümü, Kapattım yoluna kara gözümü, Öyle bir vurdu ki kırdı dizimi, Dizimi ağrıtan el cana gelsin. |
bu kış gününde bahçe sulanmaz
tarihi çeşmeler akar bulanmaz bu ufak şeylere özür dilenmez mefsiminde budaki dal cana gelsin |
Mor zülüfler omuzundan dökülür,
Salındıkça ince beli bükülür, Bu güzele şarkı, türk yakılır, Salınıp gel gülüm yol cana gelsin. |
[QUOTE=sandalli;521445]Mor zülüfler omuzundan dökülür,
Salındıkça ince beli bükülür, Bu güzele şarkı, türk yakılır, Salınıp gel gülüm yol cana gelsin.[/QUOTE] bu güzel sözlerin tarihe geçer arif olan içinden cümleler seçer herkes kendi ektiğini biçer aksini düşünen kul cana gelsin |
[QUOTE=OSMAN ECE;521446]bu güzel sözlerin tarihe geçer
arif olan içinden cümleler seçer herkes kendi ektiğini biçer aksini düşünen kul cana gelsin[/QUOTE] Ozanım sözünde manalar gizli, Halaylar çekerdik oğlanlı, kızlı, Bir güzel sevmiştim, nazlıdan nazlı, O´nunla yaşanan yıl cana gelsin. |
hep kardeş dedim sağ ile sola
diyarim getirdi derdini dile kıymetli akçamız çevrildi pula değerini yitirmiş pul cana gelsin |
Ozanım sözünde manalar gizli,
Halaylar çekerdik oğlanlı, kızlı, Bir güzel sevmiştim, nazlıdan nazlı, O´nunla yaşanan yıl cana gelsin. |
Gün olur sevdada ben de gülerim,
Aşkı ok eyledim sinem delerim, İki lafın biri seni silerim, Sil hadi bekleme sil cana gelsin. |
[QUOTE=sandalli;521428]Deliktaştan çıkar aşığın hası,
Yüreğin çekmesin, kederi yası, Silinsin gönlünden geçmişin pası, Dilinden dökülen bal cana gelsin.[/QUOTE] Unutmuşuz köyü gurbet ellerde, Güzel nameleri döksen dillerde, Sandal köye selam olsun bendende, Yorulmuşum artık can bana gelsin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:24. |
|