![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Salim58;521468]Unutmuşuz köyü gurbet ellerde,
Güzel nameleri döksen dillerde, Sandal köye selam olsun bendende, Yorulmuşum artık can bana gelsin.[/QUOTE] Gurbet acısını bırak ben çekem, Geçtiğin yollara çiçekler dikem, Müsade edersen içimi dökem, Sözleri söyleyen dil cana gelsin. |
Kardeş senin derdin başından aşmış,
Ocaktaki yemek biraz çok pişmiş, Yıllarca uğraştık gurbette boşmuş, Sana gelen zarar bu cana gelsin. |
Binlerce derdimi cana yükledim,
Sevdanın içine acı ekledim, Gelir diye yari boşa bekledim, Yürekte çağlayan sel cana gelsin. |
[QUOTE=Salim58;521479]Kardeş senin derdin başından aşmış,
Ocaktaki yemek biraz çok pişmiş, Yıllarca uğraştık gurbette boşmuş, Sana gelen zarar bu cana gelsin.[/QUOTE] dünya geniş salim can herkese yeter yarin bir acı sözü ölümden beter dost sevgi bilmesse ucuza satar kıymeti bilinmeyen hal cana gelsin |
[QUOTE=OSMAN ECE;521482]dünya geniş salim can herkese yeter
yarin bir acı sözü ölümden beter dost sevgi bilmesse ucuza satar kıymeti bilinmeyen hal cana gelsin[/QUOTE] Doğru söylüyorsun Diyarı Baba, Bu sevgim sizlere yürekten hibe Zarar eden ömür vurursa dibe, Selam söylediğim dil cana gelsin. |
ömrüm geldi geçti son bir hızınan
ahir ömrüm ayrı kaldı oğul kızınan koca erciyes dağını çuvaldızınan kazan varsa kazsınlar bakalım |
Ayak değiştirmiş Diyarı Baba,
Yüreği büyüktür sığmıyor kaba, Odun atmaz isen tütmezki soba, Gelen varsa gelsinlerde bakalım. |
[QUOTE=Salim58;521487]Ayak değiştirmiş Diyarı Baba,
Yüreği büyüktür sığmıyor kaba, Odun atmaz isen tütmezki soba, Gelen varsa gelsinlerde bakalım.[/QUOTE] can ozanlarıma yeni ayak verdim sizleri tanıdım unuttum derdim bu yaşlı başımı yolunuza serdim bana yazan varsa yazsınlar bakalım |
Hiç boş konuşmassın Diyarı Baba,
Çalışmassan artık dolmuyor torba, Ocağa koyayım bir kazan çorba, İçen varsa buyursunlar gelsinler. |
[QUOTE=Salim58;521491]Hiç boş konuşmassın Diyarı Baba,
Çalışmassan artık dolmuyor torba, Ocağa koyayım bir kazan çorba, İçen varsa buyursunlar gelsinler.[/QUOTE] hanen şen olsun sofran bereket hayata küsüp etme farakat gelsin ozanlar olsun haraket bu siteden tezenler tezsin bakalım |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:16. |
|