![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
kötü sözlerden bela bulaşır
yazdığım arzu hal size ulaşır bazende yaşlı dilim dolaşır bana kızanlar kızsın bakalım |
Giyinmiş kuşanmış hasların hası
Ela göz takınmış saçta tokası Salınır yollarda çoktur havası Kanatlanmış tavuz kuşu gibisin |
Sitemini duydum geldim buraya ,
Kahve yapsalarda dönmem oraya, Çay içmek isteyen gelsin buraya, Bana küsenlerde küssün bakayım. |
Çürümüş çaputa vurulmaz yama,
Havalar çok soğuk çıkamam dama, Bizim bu sitede bulunmaz ama, Komşu sitelerin tümü fesattır. :D |
[QUOTE=sandalli;521627]Çürümüş çaputa vurulmaz yama,
Havalar çok soğuk çıkamam dama, Bizim bu sitede bulunmaz ama, Komşu sitelerin tümü fesattır. :D[/QUOTE] Çürümüşse çaput yamayı vurma, Çok soğuksa hava dışarda durma, Kim fesat kim değil diyerek sorma, Fesatlar olmasa işler kesattır :) |
[QUOTE=sivaBURs;521654]Çürümüşse çaput yamayı vurma,
Çok soğuksa hava dışarda durma, Kim fesat kim değil diyerek sorma, Fesatlar olmasa işler kesattır :)[/QUOTE] Sözlerin haklı da bana ters biraz, Kardeş oldu demek siyahla beyaz, İyiler içinde gezmesinler az, Fesat ve iyiler bence tezattır. |
[QUOTE=sandalli;521658]Sözlerin haklı da bana ters biraz,
Kardeş oldu demek siyahla beyaz, İyiler içinde gezmesinler az, Fesat ve iyiler bence tezattır.[/QUOTE] Özüne bakarsan anlamlı sözler, Bizde de fesat var görmüyor gözler, Fesatlar kinini içinde gizler, O kim diye sorma işte o zattır. :) |
[QUOTE=sivaBURs;521662]Özüne bakarsan anlamlı sözler,
Bizde de fesat var görmüyor gözler, Fesatlar kinini içinde gizler, O kim diye sorma işte o zattır. :)[/QUOTE] Fesatlar insana kuyu kazarsa, Dünya malı ile coşup azarsa, Ozanım fesata şiir yazarsa, Bu ceza değildir bence azattır. |
Farkında olmadan bugünkü ayagı ben verdim haaaa çok zekiyim...:):):)
|
[QUOTE=sandalli;521671]Fesatlar insana kuyu kazarsa,
Dünya malı ile coşup azarsa, Ozanım fesata şiir yazarsa, Bu ceza değildir bence azattır.[/QUOTE] Beslenen duygular çöpe atılır, Duygusuz olanlar gelir katılır, İnsanlık değersiz ucuz satılır, Burası ne dersen bil ki mezattır. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:51. |
|