![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaBURs;521680]Beslenen duygular çöpe atılır,
Duygusuz olanlar gelir katılır, İnsanlık değersiz ucuz satılır, Burası ne dersen bil ki mezattır.[/QUOTE] Baharda hanımlar halılar yıkar, Bu ayak insanın boğazın tıkar, Sivas´tan bazende futbolcu çıkar, O´da büyük kaptan Ümit Özat´tır. :) |
Zorlandık haklısın bulmakta uyak,
Sahi kim vermişti kimindi ayak, Böyle söylemekle hakettik dayak, Kendisi uygular döver bizzattır. :) |
[QUOTE=sivaBURs;521700]Zorlandık haklısın bulmakta uyak,
Sahi kim vermişti kimindi ayak, Böyle söylemekle hakettik dayak, Kendisi uygular döver bizzattır. :)[/QUOTE] Canana kıyılmaz cana kıyılır, Burada fesatlar candan sayılır, Arabası olan yola koyulur, Hadi bas gaza da sen de toz attır. :) |
Ayak uymayınca hece açıldı,
Bu iyi oldu bak neşe saçıldı, Oyunda yüz bardak kola içildi, Hadi bir zorla da büyük koz attır. :) |
Yüreğim kanıyor akılda dertte,
Ararım vefayı, yiğitte, mertte, Habersiz bırakma beni gurbette, Bir mektup yaz bana n´olur tez attır. |
bende yazıyım azcık ilham gelmiştir
yazamıyorum kafam bulanıktır düşün düşün bu ne ayaktır bulamassan bover kafadan attır |
[QUOTE=HasreT;521725]bende yazıyım azcık ilham gelmiştir
yazamıyorum kafam bulanıktır düşün düşün bu ne ayaktır bulamassan bover kafadan attır[/QUOTE] Acıktık abimle döndü gözümüz, Açlıktan ağızdan çıkmaz sözümüz, Çorbayı yaptık da eksik tuzumuz, Söyle de çorbaya biraz tuz attır. |
[QUOTE=sivaBURs;521732]Acıktık abimle döndü gözümüz,
Açlıktan ağızdan çıkmaz sözümüz, Çorbayı yaptık da eksik tuzumuz, Söyle de çorbaya biraz tuz attır.[/QUOTE] Dostların dilinde çiçek açıyor, Sözleriniz bize ışık saçıyor, Ozan sıkışınca hemen kaçıyor, Dikkat et kaçmasın bazen göz attır. |
insan konuştuğu sözden seçilir
veyvenin iyisi halde seçilir düblede rakı soğuk içilir içine az biraz buz attır |
[QUOTE=sivaBURs;521732]Acıktık abimle döndü gözümüz,
Açlıktan ağızdan çıkmaz sözümüz, Çorbayı yaptık da eksik tuzumuz, Söyle de çorbaya biraz tuz attır.[/QUOTE] bende acıktım kuarlım bi sofra devam edelim sohbete orda çorbanın tuzunuda gönlüm katsa desek ozanların ayagı bugün attır..:) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:57. |
|