![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
açlık miydemde bir şeyler kazır
bu gün çalışmaktan çıkmıştır bezir buyurun ozanlar soframız hazır al kaşığı eline tozunu attır |
Ne zaman kış gelse üsüyor gülüm,
Ellerini ovşam istimaz elim, Havalar soğudu, buz tuttu ilim, Yakta şu sobayı biraz köz attır. |
[QUOTE=sandalli;521739]Dostların dilinde çiçek açıyor,
Sözleriniz bize ışık saçıyor, Ozan sıkışınca hemen kaçıyor, Dikkat et kaçmasın bazen göz attır.[/QUOTE] Hedefe bakmadan atıyorsun ok, Benim defterimde sözden kaçmak yok, Benle kafa bulmak istiyorsan çok, Fazla düşünmeden hemen söz attır. :) |
[QUOTE=OSMAN ECE;521755]açlık miydemde bir şeyler kazır
bu gün çalışmaktan çıkmıştır bezir buyurun ozanlar soframız hazır al kaşığı eline tozunu attır[/QUOTE] Bismillah demeden lokmayı yerler, Biraz gecikince kaçıyor derler, Beni bedavaya satmak isterler, Elli yetmez bana söyle yüz attır. :) |
[QUOTE=sivaBURs;521758]Hedefe bakmadan atıyorsun ok,
Benim defterimde sözden kaçmak yok, Benle kafa bulmak istiyorsan çok, Fazla düşünmeden hemen söz attır. :)[/QUOTE] Kafa bulmak için daha çok erken, Derdi iki ettik daha dün birken, Kör müşüm demek ki bunları derken, Doktora götürde bana göz attır. :) |
[QUOTE=sandalli;521765]Kafa bulmak için daha çok erken,
Derdi iki ettik daha dün birken, Kör müşüm demek ki bunları derken, Doktora götürde bana göz attır. :)[/QUOTE] Buraya geliyor her yaşı reşit, Herkes yazabilir şartlar da eşit, Kızıma söylerim gelin sen işit, Bak altın ıslanmış hemen bez attır. :) |
[QUOTE=sivaBURs;521773]Buraya geliyor her yaşı reşit,
Herkes yazabilir şartlar da eşit, Kızıma söylerim gelin sen işit, Bak altın ıslanmış hemen bez attır. :)[/QUOTE] Bazen düşünürüm bileğim çelik, Sinemde bir aşk var yapıyor delik, Ayağım yarıldı yırtıldı kelik, Yırtığı dikmeye sen de biz attır. |
kafamda bir iki cılız saç ekili
ayağı görünce kaldım dikili birli üçlü çıktı kaldı ikili hele küçük bir koz attır |
[QUOTE=sandalli;521776]Bazen düşünürüm bileğim çelik,
Sinemde bir aşk var yapıyor delik, Ayağım yarıldı yırtıldı kelik, Yırtığı dikmeye sen de biz attır.[/QUOTE] İçimi dökerim siz sırdaşlara, Özüm kurban olsun can yoldaşlara, Giderken sevgili arkadaşlara, sivaBURs Mersin'den biraz muz attır. |
[QUOTE=sivaBURs;521783]İçimi dökerim siz sırdaşlara,
Özüm kurban olsun can yoldaşlara, Giderken sevgili arkadaşlara, sivaBURs Mersin'den biraz muz attır.[/QUOTE] Sevdalar yön verir bence yaşama, Sandalli bakar mı giyim kuşama? Araban yıpranmış, yırtık döşeme, Astara gerek yok götür yüz attır. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:27. |
|