![]() |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
merakım yoktur o konulara
centilmenlik ruhumdadır işimde deyil hiç boşa uğraşma atışacaksan gel hodri meydan ben senin bildin sözleri unuttum çoktan |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209348][B]İnadın inatsa inadım inat,
Değil 24 beklerim 36 saat, İstemem cümle alem beni bilen bilsin, Karşında Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i var olma bu kadar rahat. [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Boganin inadini tasirsin bilirim Inadini almanyadan hissederim biraz yavas ol karsindaki alman sivasli Pek güzeldir, yasa sende bu rahati[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=akrep52;209351]merakım yoktur o konulara
centilmenlik ruhumdadır işimde deyil hiç boşa uğraşma atışacaksan gel hodri meydan ben senin bildin sözleri unuttum çoktan[/QUOTE] [B]Alıntı yapsan anlarız bu sözlerin kime gittiğini, Atmam karavana benim hedefim herzaman belli, Şairsen işte hodri meydan,değilsen bilemem, Unuttuğun sözlerin karşındadır şairi. [/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209352][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Boganin inadini tasirsin bilirim
Inadini almanyadan hissederim biraz yavas ol karsindaki alman sivasli Pek güzeldir, yasa sende bu rahati[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Boğanın değil koçun inadı, Bu inatki onlarca name sıraladı, Güzellik fanidir aldanmayasın, Almanyalı [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lı [COLOR="red"]SERDAR[/COLOR]iyle inatlaşmayasın. :D :D [/B] |
ben akrebim ama zehirim aşığa deyil
kendini aşık sanalara aşıklara laf atanlara yanızda yerim yoksa giderim istenmeyen yerde durulmaz onu bilirim atışmaktı benim gayem haddimi aştı isem baştan sölemiştim uyarın diye senin gibi öle lafları ben bilmem ama şunu unutma kuyrumun ucundadır iğnem |
[QUOTE=akrep52;209351]merakım yoktur o konulara
centilmenlik ruhumdadır işimde deyil hiç boşa uğraşma atışacaksan gel hodri meydan ben senin bildin sözleri unuttum çoktan[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bu yazi cevapsiz kalirmi Kiskanmayasin itibarimi Unutdugun sadece sözler olsa ASiklar aglar yazini okusa :D :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=akrep52;209355]ben akrebim ama zehirim aşığa deyil
kendini aşık sanalara aşıklara laf atanlara yanızda yerim yoksa giderim istenmeyen yerde durulmaz onu bilirim atışmaktı benim gayem haddimi aştı isem baştan sölemiştim uyarın diye senin gibi öle lafları ben bilmem ama şunu unutma kuyrumun ucundadır iğnem[/QUOTE] [B]Hemen neden alındın ki akrep52, Biz biliriz yoktur kötülük namelerinde, İğneleyici olacakki atışmanın sözleri, Tadı burda biraz hırs eklemeli. Kırmadın,kırılmadık,amacımız eğlence, Dedim ya ahusu şerbettir hemşehrimin her yerde, Nice süslü laflar var anlamı boş, Hakikaten senin sözlerin ince ve hoş.[/B] |
--->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209354][B]Boğanın değil koçun inadı,
Bu inatki onlarca name sıraladı, Güzellik fanidir aldanmayasın, Almanyalı [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lı [COLOR="red"]SERDAR[/COLOR]iyle inatlaşmayasın. :D :D [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Takdin bi kere su inada Ne var bilmem bu inatda Anla artik, ben inadi sevmem burayida sana vermem :D :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
--->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209357][B]Hemen neden alındın ki akrep52,
Biz biliriz yoktur kötülük namelerinde, İğneleyici olacakki atışmanın sözleri, Tadı burda biraz hırs eklemeli. Kırmadın,kırılmadık,amacımız eğlence, Dedim ya ahusu şerbettir hemşehrimin her yerde, Nice süslü laflar var anlamı boş, Hakikaten senin sözlerin ince ve hoş.[/B][/QUOTE] eyvallah serdari kardeşim ama ben sivaslı deyilim alınmam bilirim atışmaya boyut eklerim herkes aynı konuda kalmasın isterim sataşmayı heyecanla beklerim |
-->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=akrep52;209359]eyvallah serdari kardeşim ama ben sivaslı deyilim
alınmam bilirim atışmaya boyut eklerim herkes aynı konuda kalmasın isterim sataşmayı heyecanla beklerim[/QUOTE] [B]İster [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lı ol ister [COLOR="Blue"]Ordu[/COLOR]lu, Yoktur bizde ayrımcılık kültürü, Yaradılanı severiz yaradandan ötürü, Göster bakalım Akrep52 şairane ruhunu! [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:55. |