Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   AB'ye EVET mi?, HAYIR mı? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=17743)

Sweetgirl 10.08.2008 15:28

--->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?

[QUOTE=berat.demir;292213]dini yönden ve kültürel yönden benzediğini zannetmiyorum. ama ekonomik olarak yavaş yavaş benzemeye başladık. artık ekonomik olarak Türkiye büyüyor.[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Magenta"]din ve kültür yönünden benzemiyormuyuz
Allah askina bi bak bakalim
Müslümanligi bilmeyen bir Türkiyede yasiyorsunuz
Basörtüsüne Türban diyorlar,
dinimizde Basörtüsü diye birsey yok diyorlar???
Görücü usulü evlenip bosananlar ayiplaniyor
Orda burda kizlar erkekler beraber geziyor, sokak ortasinda öpüsüyor " aaa onda ne var canim cok normal" deniliyor.
Bunlari ben burda yasiyordum, cok normal nede olsa yanlis bir dinle dogmuslar diyordum.
Ama simdi görüyorumki Türkiye bir müslüman ülkesi olmasina ragmen böyle seyler oluyor ve bunlar cok normal karsilaniyor.
Büyüklerimizin bize verdigi ahlak'in simdiki genclerin ve dinsizlerin edepsizlikleri ile "Normal" görünüme girmesi beni fazlasiyla utandiriyor.

Ekonomi olarak evet Türkiye büyüyor, evet bu yüzdendirki AB ye girmesini istemiyorum. AB Euro'nun cikmasi ile cöktü. Ve bu ekonomik durumun Türkiyenin daha düzelmeden geri bir kac yil öncekisine dönmesini istemem.
Öteki tarafdan, sirf "ISTE gördünüzmü Türkiyem istedigine ulasabiliyor" diyebilmek icin girmesini istiyorum. [/COLOR][/I][/B]

_DuMaN_58 10.08.2008 17:11

-->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?

[B]Ne Yani Benziyor muyuz?[/B]

Sweetgirl 10.08.2008 19:29

--->: -->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?

[QUOTE=_DuMaN_58;295165][B]Ne Yani Benziyor muyuz?[/B][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Magenta"]Evet haklisin galiba benzemiyorlar,
en azindan almanlar'da tolerans var müslümanlara karsi
oysa türkiyedekilerde bu bile yok

Eskiden okulda biz oruc tutarken alman arkadaslarimiz yanimizda birsey yemezlerdi. Cekinirlerdi.
Simdi bakiyorum Türkiyede Ramazan ayinda, bizim Türk milleti ellerinde sigara ve icecek, agzinda sakiz. Hic bir sekilde utanma cekinme yok.

Allah islah etsin[/COLOR][/I][/B]

_DuMaN_58 10.08.2008 19:39

[B]Valla abla ben onu bunu bilmem. Kafirden(Hristiyan, Yahudi..) Dost Olmazz!![/B]

Sweetgirl 10.08.2008 19:45

[QUOTE=_DuMaN_58;295185][B]Valla abla ben onu bunu bilmem. Kafirden(Hristiyan, Yahudi..) Dost Olmazz!![/B][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Magenta"]Onu bizde biliyoruz
sana yalniz bir hatirlatmam olacak
müslüman gibi görünenlerin (münafiklar) hristiyan ve yahudiden cok daha zarari oluyor, dikkat edin[/COLOR][/I][/B]

_DuMaN_58 10.08.2008 19:46

[B]Tabi öyle olanlar da var.. Eskiden Arapların Osmanlıya yaptıklarını unutmadık...[/B]

akifeker2 10.08.2008 19:53

onlar bıze gırmesınde bız onlara gırek :D

kocak58 10.08.2008 19:55

[QUOTE=sandalli;294021]AB ye almazlar bizi, Türkiye de cok seyin degismesini istiyorlar, Bulgaristan, Romanya bile girdi, biz hala bekliyoruz, bakalim daha kac yil bekleriz.[/QUOTE]

zaten girmek isteeyn kim almasınlar bu uğurda verilen tavizler geri düzeltilsin

kadir0911 11.08.2008 19:09

[B][COLOR="red"]HAYIRRR!!!![/COLOR]

Yau Allah askina burakin bu isleri,
bizi istemiyorlar kabul edin artik!
Onlar icin Türkiyeyi degistirmeyelim...
Oraya cabalayacagimiza [COLOR="Red"]Türk Birlesik Devletlerini[/COLOR] kuralim ve kendi Patronumuz olalim...[/B]

MeLody58 11.08.2008 19:15

Benim Görüşümce Hayırrrrrrrrrrrrrr ! ! ! !

WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:59.