Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19196)

Duhan58 15.02.2009 13:31

Cevap: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

partiyi kurmadan önce başkalarına iftira atmamasını öğrensin önce
başa geçincede bütün yakın ve dostlarını başbakanlığa sokar artık öyle birisi ülkeyi yönetemez
şu anda kötüledigi partide adı mezar kazıcısına çıkmış durumda

Merkez_Alperen 15.02.2009 13:38

[QUOTE=Yiğiter;373259]Peki Sivas'taki değişimin,Sivasspordaki değişimin kimin sayesinde olduğunu düşünüyorsun!!![/QUOTE]

Sivasspordaki değişim ; Mecnun ODYAKMAZ , Bülent UYGUN sayesinde olmuştur.
Abdüllatif ŞENER'in Sivas için yaptığı çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirirseniz sevinirim..

albina58 13.03.2009 02:30

[B]Bu topic hala duruyormu yahu,

Sivas'lı olarak,
Sivas'lıların düşmanı olarak,

Maalesef parti kuracak A.Latif ŞENER

yerel seçimler sonrasında

Siz bu konuya yoruma boşverinde,isnat ettiğiniz gibi,başka memleketin hemde kendi memleketinden başka memlekete bir çivi bile çakmayanlara BİAT etmeye devam ediniz.Duaların bir yerindede dediği gibi,''kula kulluk edilmez '' olduğu halde.[/B]

Kibrisli 15.03.2009 17:16

Abdullatif Şener Ergenekon Soruşturması nedeni ile Parti kurmaktan vazgeçmiştir... Herkesin bilgisine...

Arif Coşkun 15.03.2009 21:08

[quote=Kibrisli;386085]Abdullatif Şener Ergenekon Soruşturması nedeni ile Parti kurmaktan vazgeçmiştir... Herkesin bilgisine...[/quote],

Odamı ergenekoncuymuş pes doğrusu :D

Kibrisli 15.03.2009 21:58

[QUOTE=arifcoskun;386155],

Odamı ergenekoncuymuş pes doğrusu :D[/QUOTE]

Ergenekonculardan kaçı suçlu abi, Abdullatif Bey'de baktı Turhan Çözmez felan saçma sapan işler oluyor sustu demekki...

Arif Coşkun 15.03.2009 22:00

[quote=Kibrisli;386166]Ergenekonculardan kaçı suçlu abi, Abdullatif Bey'de baktı Turhan Çözmez felan saçma sapan işler oluyor sustu demekki...[/quote]

Yada birileri şşşşşşşşsssssssssssssssssssttttttttttttttttt dedi :)

BOUN 18.03.2009 22:07

Bu ülkede an itibariyle Ak Parti'li olmayan herkes Ergenekoncudur.

Maalesef İslami kesimin derin dalgasıyla gelen Ak Parti, İslamcı kesimin sürekli şikayet edegeldiği 45 öncesi baskıcı, tek tipçi, kendinden olmayanı potansiyel tehlikeli gören İnönü zihniyetinin bugünkü temsilcisi haline gelmiştir.

Yani Ak Parti'li olmayan herkesi Ergenekonculukla itham eden dangalakların burada da bulunmasını yadırgamıyorum!

Doğruyla yanlışı, akla karayı, Abdullatif Şener'le Tayyip Erdoğan'ı ayırt edemeyen adamla neyi tartışacağım ki, o adamdan neyi bekleyeceğim ki? Size Abdullatif Şener beş gömlek fazla gelir köleler...

Neyse fazla konuştukça Bekir Coşkun moduna giriyorum. :)

LaEdri 18.03.2009 22:18

Ben sayın Şener'i çok seviyorum..
Keşke kent meydanına bir heykeli dikilse..Sivas'a o kadar çok faydası dokundu..
Partiyi kursun,kendi bile oy vermesin ama ben vereceğim!

BOUN 18.03.2009 22:33

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? (zümer sûresi 9. âyet)

Elbette bilenle bilmeyen bir olmaz. Ben biliyorum, farkındayım, farklıyım, kafadan atmıyorum, okudum da konuşuyorum diyebilmeniz için bir kitap öneriyorum.

''Adım da benimle beraber büyüdü''

ABDÜLLATİF ŞENER

Doğan Kitap/Ağustos 2008

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:54.