![]() |
Cevap: Madımak'ta 'tarihi' gelişme
[QUOTE=barikat58;380125]yerliturkuaza benimde lafım yok.lakin ...kangalı... vatandaş pek bilgi sahibi olmadıgı konular hakkında keskin deyimlerde bulunup milletin sinir katsayılarının artmasına bayaaaa katkıda bulunuyor.ikincisi daha düne kadar türkçe türkçe diyen bu kangallı bugün türkçeden anlamıyor.bende kangallıyım halbuki tam türkçeyle yazmıstım amacı belki dalga gecmek belkide bu tür cümlelerden anlam çıkarmaya bilgisi kapasitesi yetmiyor!oyüzden kardeşlerim herkesin dediğini kaale almayın ve bir söz CAHİL DOSTUM OLACAGINA AKILLI DÜŞMANIM OLSUN.benim bu söze ekleyecegim düşmanın cahilini ALLAH kimseye vermesin[/QUOTE]
[B]Forum içerisinde, tartışma konularında, kimseye hakarette bulunmadığımı sanıyordum, yanılıyormuyum ? Beni cahillikle yargılamışsınız, EYVALLAH. . . Edep, edep, illa edep. ( EDEP YA HÜÜÜ )[/B] |
Sevgili hemşerilerim, her yerde yapılabilecek tartışmalar görüyorum ki burda da var. Ben alevi bir kardeşiniz olarak şöyle düşünüyorum ki, madımak alevi-sünni değil yobaz-aydın meselesidir, hatta bence sadece yobazlık meselesidir.
Oy için veya değil, her ne sebeple olursa olsun o dönerci ordan kaldırıldı ya, önemli olan bu değil mi? |
[QUOTE=titizyiğido;380128]YA GARDAŞ YALNIŞSAM DOĞRUSUNU SÖYLE..........SEN GEÇENGÜN ALEVİ OLDUĞUNU ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLEMEMİŞMİYDİN[/QUOTE]
Yok gadaş yanlış hatırlıyorsun, belki üstüne basa basa Alevi olmadığımı söylemişimdir.... |
[QUOTE=...Kangallı...;380131][B]Forum içerisinde, tartışma konularında, kimseye hakarette bulunmadığımı sanıyordum, yanılıyormuyum ?
Beni cahillikle yargılamışsınız, EYVALLAH. . . Edep, edep, illa edep. ( EDEP YA HÜÜÜ )[/B][/QUOTE] dedimya gözüm senin bu cümleleri anlaman için çok yol katetmen lazım anlamıyorsun bak.bu cümlelerimi anlasan hiç bişey yazmaz gider bi önceki msjmi anlamaya çalışırdın |
[QUOTE=yerliturkuaz;380126][B]
Bak hemşerim öncelikle şunu görmeni isterim ben yazımda öyle bir sinsilik yapmadım yapmamda! Eğer böyle bir niyetim olsa emin ol sadece bir mesajımla bunu belirtmez gerek bu konu olsun gerekse başka konularda olsun açık açık bu ortamı yaratmak için gayret gösterirdim. Lütfen yazılanları dikkatlice okuyunuz....[/B][/QUOTE] [QUOTE=yerliturkuaz;380090][B] bu zamana kadar ne zaman Sunni katliamı olmuştur gösterin bize gösteremezsiniz çünkü biz Aleviyiz biz yapmayız![/B][/QUOTE] delikanlı olalım biraz! |
[QUOTE=Arinna;380133]Sevgili hemşerilerim, her yerde yapılabilecek tartışmalar görüyorum ki burda da var. Ben alevi bir kardeşiniz olarak şöyle düşünüyorum ki, madımak alevi-sünni değil yobaz-aydın meselesidir, hatta bence sadece yobazlık meselesidir.
Oy için veya değil, her ne sebeple olursa olsun o dönerci ordan kaldırıldı ya, önemli olan bu değil mi?[/QUOTE] %100 katılıyorum sana gardaş... Farklı ve çok doğru bir bakış açısı bu Alevi Sunni olayı değildir, Sivas'ın aydınlığında olan karanlık bir olaydır, biz Sivas'lılarda bu karanlığı aralamamız gerekli, alnımızdan silmemiz gerekli bu lekeyi.... Saygılar... |
[QUOTE=Arinna;380133]Sevgili hemşerilerim, her yerde yapılabilecek tartışmalar görüyorum ki burda da var. Ben alevi bir kardeşiniz olarak şöyle düşünüyorum ki, madımak alevi-sünni değil yobaz-aydın meselesidir, hatta bence sadece yobazlık meselesidir.
Oy için veya değil, her ne sebeple olursa olsun o dönerci ordan kaldırıldı ya, önemli olan bu değil mi?[/QUOTE] Aydınlar kim yobazlar kim??????? |
[B][QUOTE=Merkez_Alperen;380136]delikanlı olalım biraz![/QUOTE]
Lafı senin nereye çektiğine bağlıdır bu eğer ben bunu Sunniler yaptı deseydim açık açık söylerdim merak etme laf bolluğu yapmazdım....[/B] |
[QUOTE=yerliturkuaz;380144][B]
Lafı senin nereye çektiğine bağlıdır bu eğer ben bunu Sunniler yaptı deseydim açık açık söylerdim merak etme laf bolluğu yapmazdım....[/B][/QUOTE] açıklamasını yap o zaman b e y f e n d i ! |
[QUOTE=yerliturkuaz;380090][B]
Ben sana söyliyeyim suçluları o zaman hükümet birinci suçlu hükümettir hadi yakalasınlarda görelim orda ölenler Alevi idi bu zamana kadar ne zaman Sunni katliamı olmuştur gösterin bize gösteremezsiniz çünkü biz Aleviyiz biz yapmayız![/B][/QUOTE] katliamıda ikiye ayırdınız ya bravo valla 1-alevi 2-sünni uykunuzmu geldi anlamadım ki arkadaşlar dikkat edelim lütfen.katliam zalimlerce yapılır.örnegin israil-filistin!!burda karanlık güçlerin eli olan acı bir olay yaşandı.ve bu olayın etkisi hala devam ediyor niye sizce?CEVAP ÇÜNKÜ KARANLIK GÜÇLERİN ELİ HALA ÜZERİMİZDE |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:22. |