![]() |
Cevap: LOKUM...
[QUOTE=rüzgar79;541190]valaha tam agzimdan aldin gönül abla bende düsündümki sana yaptiriyim diye benimki bugün malzemeyi ziyan edecem diye 6 saat sürer sogumasi dedi beni caydirdi:D:D[/QUOTE]
Rüzgar soguması uzun sürer diyemi yapmıyorsun, sabah kalk yap sen işlerini bitirene kadar o sogur. ben öyle yaptım sabah kalkar kalkmaz markete, gelincede hemen pişirdim işlerimi bitirincede yaptım. yazı bekleme bence kalk yap |
[QUOTE=58Sevda;541171][COLOR="Red"][B]Gonul abla ellerine saglik, hani lokumlari sivas gese macinda yapacaktin:)[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]:D:D:D:D:D:DGene yeneriz,maça gidecegim dönüşte geç kalırım dedim peşin peşin yaptım.:D[/B] |
kisin yapiyim balkonda cabuk sogur:D
|
[B]HasreT Rüzgardan umudum yok ama senin lokumlar süper olmuş eline saglık...[/B]
|
keteyide yazin kaynanama yaptiriyim bari 15 günlügüne gelmisti senin yemeklerin cok güzel dedim manti katmer sarma icli köfte yaptirdim yedim:D:D
|
[QUOTE=gönlüm58;541196][B]HasreT Rüzgardan umudum yok ama senin lokumlar süper olmuş eline saglık...[/B][/QUOTE]
Teşekkür ederim Afiyet olsun canım :D |
bende bugün yapcaktım sözde lokumu fırsat olmadı bugün misaifrler geldi mecbur başka şeyler yaptım:D
|
[QUOTE=gönlüm58;541194][B]:D:D:D:D:D:DGene yeneriz,maça gidecegim dönüşte geç kalırım dedim peşin peşin yaptım.:D[/B][/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]hadi bakalim ablam insallah ugurlu gelirsin, gonlumuz sizin yaninizda...[/B][/COLOR] |
[QUOTE=58Sevda;541209][COLOR="Red"][B]hadi bakalim ablam insallah ugurlu gelirsin, gonlumuz sizin yaninizda...[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]Ben galatasaray tribününe gıdecegım onlara yaptıgım iltifatları daha yakından duysunlar.:D[/B] |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=18625&token=101920][img]http://resimzade.com/Show.html?i=18625&token=101920[/img][/url] bugün yarın derken yaptım lokumu birazda kakaolu denedim değişik güzel bi tat oldu iki çeşit:D
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:03. |