Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

fevzireiscoşkun 28.11.2008 17:21

Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

ya faruk kardeş bu ara bek ses vermedin neredesin nasılsın iyimisin inşallah iyisindir yeğenim faruk kardeşim o genç adamın mesajlarını dikate almana gerek yok o genç adam kendine öyle bir dünya kurmuşki o dünyada bazen imparatorluk kurar dünyaya hükmeder bazende darbir düya kurar orda kendini arar bu gençlik onun için dikate almanın önem ve emniyeti yok iyi akşamlar yeğenim

abdussvs 28.11.2008 17:34

[QUOTE=fevzireiscoşkun;340737]ya faruk kardeş bu ara bek ses vermedin neredesin nasılsın iyimisin inşallah iyisindir yeğenim faruk kardeşim o genç adamın mesajlarını dikate almana gerek yok o genç adam kendine öyle bir dünya kurmuşki o dünyada bazen imparatorluk kurar dünyaya hükmeder bazende darbir düya kurar orda kendini arar bu gençlik onun için dikate almanın önem ve emniyeti yok iyi akşamlar yeğenim[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi bilgisayar çökmüştü onun için yoktum. İştede yoğunluktan girecek durum yok, malum işyeri hariç İstanbulun birçok yerine gidiyoruz. Ayrıca o yazı yazan ufaklık benim akrabam ama kendine dünya kuracaksa abuk subuk sitelere gitsin de kursun....

[/COLOR][/I][/B]

fevzireiscoşkun 01.12.2008 15:38

morelini bozma yegenim bende biliyorum kimin çocuğu olduğnu ama neyapalım güzel kardeşim çocuk bu bu yüzden morelini bozma ne yapalım bizde bu hataları kapatmaya çalışalım genç adam sen akılı insansın kendine iyi bak yegenim hayırlı günler

yiğidoturan 02.12.2008 20:35

[COLOR="Blue"]s.a hayırlı akşamlar kurtlapalı hemşehrilerim

fevzi reis msn mi ekledinmi özeline göndermiştim[/COLOR]

fevzireiscoşkun 03.12.2008 11:48

turan kardeşim selamlar sevgiler msn yazdığmı hatırlıyorum ama tekrar yazıyorum fevzireis @mynet com turanım allaha amanet ol

fevzireiscoşkun 05.12.2008 12:52

şimdiden tüm kurtlapalı hemşerilerimin kurban bayramını kutlar sağlık mutluluk afiyetler dilerim çevre belde ve köylerimizinde bayramlarını kutlarım

abdussvs 08.12.2008 09:05

[B][I][COLOR="Red"]

Bütün Hemşerilerimizin ve bu sayfaları ziyaret eden tüm dostların Kurban Bayramı Mübarek olsun...

[/COLOR][/I][/B]

adisli_avcı 08.12.2008 15:21

kurtlapa halkının ve tüm islam aleminin kurban bayramını kutlar mutluluklar dilerim bende yarı kurtlapalı sayılırım hepeşenin damadıyım

yiğidoturan 10.12.2008 17:14

[COLOR="Red"][B]KURTLAPALI HEMŞEHRİLERİM BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN MEVLAM DAHA NİCE BAYRAMLARA KAVUŞTURSUN [/B][/COLOR]

yiğidoturan 13.12.2008 12:18

[quote=adisli_avcı;344762]kurtlapa halkının ve tüm islam aleminin kurban bayramını kutlar mutluluklar dilerim bende yarı kurtlapalı sayılırım hepeşenin damadıyım[/quote]

[COLOR=red][B]YA YEĞENİM ADISLILIKTAN NE ZARAR GÖRDÜN HEMEN HANIM KÖYLÜ OLDUN BİZDEN PEK KILIBIK ÇIKMAZ AMMA DEMEKKİ ÇÖPHASANGİL TARAFINA DAHA ÇOK ÇEKMİŞSİN[/B][/COLOR]

fevzireiscoşkun 15.12.2008 09:46

evet bayram sonrası yeni birhafta yeni bir işgünü tekrar tüm hemşerilerimin geçmiş kurban bayramlarını kutlarım ve bu siteyi ziyareteden herkese selam ve sayğılar sunarım nice bayramlara

fevzireiscoşkun 26.12.2008 11:46

hayırlı cumalar sevgili hemşerilerim kurtlapalılar ve sivaslılar

abdussvs 27.12.2008 00:02

[I][COLOR="Red"][B]

Bu sayfalara gelen herkese selamlar saygılar sunarım...

[/B][/COLOR][/I]

resulbudak66 28.12.2008 14:10

tum kurtlapalılara selam ve saygılarımı sunarım

abdussvs 28.12.2008 15:59

[QUOTE=resulbudak66;353601]tum kurtlapalılara selam ve saygılarımı sunarım[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Selam ve saygılar bizden olsun...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 01.01.2009 00:39

[B][I][COLOR="Red"]

tüm hemşerilerime iyi geceler. 2009 yılı herkese hayırlı olsun...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 03.01.2009 20:29

[B][COLOR="Red"][I]

Seçim süreci başladı yine. İnşallah bu seçim süreci dosta düşmana örnek olacak şekilde bütün hemşerilerimiz arasında dostane bir ortamda Kurtlapa'nın gelişmesine katkı sağlar nitelikte geçer.Bu benim temennim ama umutsuz ve gerçekleşmesi zor bir temenni. Tek dileğim dostluk ve akrabalık bağlarına zarar vermeden seçim sürecinin sona ermesi...[/I][/COLOR][/B]

[url]http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=23442[/url]

fevzireiscoşkun 05.01.2009 15:46

faruk kardeşim temennilerine katılıyor teşekür ediyorum müsteri ol kurtlapada seçimler ğayet demokratik bir ortamda yapılıyor bazen münferit olaylar ufak tefek basit şeyler olurur onlarda basit ve zavallı insanların yaptığı şeyler kurtlapanın acılımı koaydeyil insanımızın mali durumuna bakmadan gelirini giderini dikate almadan sadece iş olsun mantığıyla gereksiz şeyler yapmaya kalkarsak işiniçiden çıkamayız kimsede çıkamaz beldemizin fiziki yapısına baktığnızda yapılan işlerde öyle sıradan işler deyil tabi gönül isterki daha güzel şeyler olsun taktir edersinizki ben biliyorum yapılan işler imkanların üzerinde hatır gönül işyle yapılanlar çevremize baktığmızda göre biliyoruz sayğılar genç adam ve okuyan herkese iyi akşamlar

abdussvs 05.01.2009 23:28

[B][I][COLOR="Red"]

Abi sağolasın düşüncelerin için. Benim temennin de bir Kurtlapalı olarak Köyümüzün Merder bölgesinde ilerleme de, yapılan işlerde ve gelişmede lokomotif görevi görmesi ve bütün bölge ahalisi arasında gıpta ve hayranlık uyandıran bir yerleşim merkezi halini alması. İnşallah bu dileklerimiz gerçekleşir yakın zamanda. Tabiki çok az geliri olan, kısıtlı bütçe ile idare edilen bir beldeyi idare etmek ve birçok yeniliklere imza atmak imkansız düzeyinde işler. Kurtlapa'nın gelişmesine emek veren, gecesini gündüzünü birbirine katarak çaba harcayan yediden yetmişe herkesten Allah Razı olsun.Ufak çapta olan tatsızlıklar apartman yöneticisi seçilirken bile komşular arasında olur. Önemli olan bu rekabet ortamını kan ile boyamamaktır. Bu tür vahşette olmaz İnşallah.

Seçim sürecinin dostane bir düzeyde geçmesini tekrar temenni eder tüm hemşerilerimize sağlık sıhhat ve afiyet dolu günler dilerim...

[/COLOR][/I][/B]

fevzireiscoşkun 14.01.2009 16:31

sevgili hemşerilerim herkese iyi akşamlar bu siteye uğrayıp yazıp okuyan herkese sayğılar sevgiler

altuntas58 14.01.2009 16:55

[B]Bu secim döneminde kurtlapalı başkan adaylarına başarılar dilerim inşllah kurtlapalı kardeşlerimize en iyi hizmet edecek kapasiteli bir başkan adayı kazanır[/B]

fevzireiscoşkun 15.01.2009 12:57

[QUOTE=altuntas58;364497][B]Bu secim döneminde kurtlapalı başkan adaylarına başarılar dilerim inşllah kurtlapalı kardeşlerimize en iyi hizmet edecek kapasiteli bir başkan adayı kazanır[/B][/QUOTE]
altıntas58 teşekürederim temenimiz odurki kurtlapanın yararına insanımızın faydasına hayırlı olan olur İŞ ALLAH sayğılar

abdussvs 15.01.2009 21:55

[QUOTE=altuntas58;364497][B]Bu secim döneminde kurtlapalı başkan adaylarına başarılar dilerim inşllah kurtlapalı kardeşlerimize en iyi hizmet edecek kapasiteli bir başkan adayı kazanır[/B][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi Sağolasın. Ortak temennimiz bölgemizin dostluk ve huzur içinde gelişme kaydetmesidir. Bu ilerlemeyi can-ı gönülden isteyen herkese teşekkürler ederim...

[/COLOR][/I][/B]

fevzireiscoşkun 16.01.2009 10:05

hayırlı cumalar hemşerilerim kurtlapalılar ovacıklılar alahacılılar olukmanlılar yakupoğlanlılar yıldızlılar ve adıslılar vel hasıl tümçevre köyler hepsine hayırlı günler sayğılar sevgiler selamlar

fevzireiscoşkun 20.01.2009 16:17

iyi akşamlar sevgili dostlarbirşeye dikatinizi çekmek istedim çünki bu gemi böyle batıyor siyasi partiler her seçim döneminde ne alıyor biliyormuyuz İŞ TE PARTİLERİN HALKIN CEBİNDEN ÇALDIĞI PARA AKP SADECE BUDÖNEM ALDIĞI MİKTAR YÜZ MİLYAR CHP YETMİŞ KÜSÜR MİLYAR MHP KIRK MİLYAR OLDUĞU NU SÖYLÜYORLAR TAKTİR HALKIN YANLIŞ YAZMADIYSAM BÖYLE OLMASILAZIM TAKTİR MİLLETİN

fevzireiscoşkun 20.01.2009 17:14

QUOTE=fevzireiscoşkun;366951]iyi akşamlar sevgili dostlarbirşeye dikatinizi çekmek istedim çünki bu gemi böyle batıyor siyasi partiler her seçim döneminde ne alıyor biliyormuyuz İŞ TE PARTİLERİN HALKIN CEBİNDEN ÇALDIĞI PARA AKP SADECE BUDÖNEM ALDIĞI MİKTAR YÜZ TİRİLYON CHP YETMİŞ KÜSÜR TİRİLYON MHP KIRK TİRİLYON OLDUĞU NU SÖYLÜYORLAR TAKTİR HALKIN YANLIŞ YAZMADIYSAM BÖYLE OLMASILAZIM TAKTİR MİLLETİN[

fevzireiscoşkun 23.01.2009 23:30

iyi akşamlar kurtlapa bu siteyi ziyaret edip okuyan herkese selamlar

fevzireiscoşkun 27.01.2009 17:51

turankardeşim teşekürler nasılsın iyimisin iyisindir işallah

fevzireiscoşkun 29.01.2009 17:08

iyi akşamlar kurtlapa herkese sayğılar hürmetler

fevzireiscoşkun 30.01.2009 11:44

hayırlı cumalar hemşerilerim kurtlapa herkese selam

fevzireiscoşkun 31.01.2009 22:21

iyi akşamlar kurtlapa bendostum diyen herkese iyi akşamlar

fevzireiscoşkun 02.02.2009 09:58

siteyle tanışdığım günden bu güne ziyaret etmediğim gün yoktur velhasıl BEN KURTLAPALIYIM DİYEN HERKESE İSTİSNASIZ HER KİM OLURSA OLSUN SELAMLAR SAYĞILAR YETERKİ ADAM OLSUN

fevzireiscoşkun 02.02.2009 10:18

ELBETTE KURTLAPA BELDESİ YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TAHÜDÜDÜR İMKANSIZLIKLARLA MÜCADELE EDEREK BU HİZMETİ VERMEK BECERİ İSTER MAHHARET İSTER HERKESE SAYĞILAR

fevzireiscoşkun 02.02.2009 14:12

BİZİMKİ BÜLBÜL MİSALİ AHVATAN VAH VATAN NİYEYALAN SÖYLEYİM BENİM İÇİN GERÇEKTEN ÖYLE O KIRAÇ TOPRAKLAR BURNUMDA TÜTÜYOR BAZENDE AKLIMA GELİYOR YA BEN BU KADAR ARZU EDİYORUM ACABA GİDEMİYECEKMİYİM DİYEDE ÜZÜLÜYORUM HAYIRLISI ALLAHDAN

fevzireiscoşkun 03.02.2009 11:31

HAYIRLI GÜNLER HEMŞERİLERİM SAYĞILARIMI MUHABBETLERİMİ SUNARIM

fevzireiscoşkun 04.02.2009 10:37

EVET SEVGİLİ KUTLAPALI HEMŞERİLERİM HERKESE HAYIRLI GÜNLER KURTLAPA İSMİNİN OLDUĞU HERYERVE ORTAMDA VAROLACAĞIM BEN KURTLAPLIYIM KURTLAPA BENİM BEN KURTLAPAYI ANLINDAN ÖPÜYORUM

fevzireiscoşkun 04.02.2009 17:43

iyi akşamlar kurtlapa

fevzireiscoşkun 05.02.2009 09:01

hayırlı günler hemşerilerim ALLAHA amanet olun

abdussvs 07.02.2009 13:37

[B][I][COLOR="Red"]

Evet epey zaman olmuş gelmeyeli sayfaya. Bu sayfaları ziyaret etme zahmeti gösteren herkese selamlar, saygılar sunarım...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 07.02.2009 13:44

[B][I][COLOR="Red"]

Fevzi Reis sanada ayrıca selamlarımı, saygılarımı iletiyorum Abi. Bu sayfanın ayakta kalması için verdiğin çabaya da ayrıca teşekkürler.Benim gayretimde bu sayfaya dostluk ve hemşerilik bağlarını koparmadan dahada güçlendirerek herkesin gelmesi.Kim olursa olsun bu sayfanın tartışmaya, birilerinin üstünlüğünü anlatmaya veya ukalalık yapmaya uğraması olumsuz ve hoş olmayan bir vaziyet oluşturacağı için böylelerinin gelmesini ben tasvip etmem vede gerekli sertliği gösteririm. Çünkü bu sayfanın bitmemesi için hep uğraş verdim ben...

[/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:18.