![]() |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;254035][B][I][COLOR="Magenta"]Sabir sabir nereye kadar
Herseyin bir siniri var Benim sabrimda bukadar Sivasi cok özledim bilenmi var Sivasim burnumda tütüyor Sivas dedikce burnumun diregi sizliyor Gözlerimden yaslar akiyor Bu kalp artik Hasreti cekemiyor[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Sabreden derviş muradına ermiş Yaradan bizlere çok sabır vermiş İnsan doyduğu yer vatanım dermiş Sivas'ı özleyen durmaz gelirmiş Burunda tüter tüm sevdalar Sevgi olunca insan yakalar Arif hep sadık dostlar arar Fazla sitem etme kendine zarar :) |
[QUOTE=arifcoskun;254292]Sabreden derviş muradına ermiş
Yaradan bizlere çok sabır vermiş İnsan doyduğu yer vatanım dermiş Sivas'ı özleyen durmaz gelirmiş Burunda tüter tüm sevdalar Sevgi olunca insan yakalar Arif hep sadık dostlar arar Fazla sitem etme kendine zarar :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Sabretmekden baska birsey gelmiyorki elimizden Bu hasret hic cikmiyorki gönlümüzden Özleyen gelir demesi kolay Kimse anlamaz halden, yasananlari bilmeden Bu zamanda sadik dost bulunur zor Dost bildiklerin yakar seni, misali kor Yaka silkersin dostun yasatdiklarindan Beddua etme, bunu yinede hayira yor[/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"]Yine kaldim bir basima
Kimse bakmaz göz yasima Yari ben cok özledim Söyleyin, Gelsin hemen yanima [/COLOR][/I][/B] |
[B]23 nisan
geldi bize ne mutlu bayraklarla donattık güzel okulumuzu :D benden nağmeler <[/B] |
Daha dün gibi gözümde
Ne çabukta geçti yıllar Dün aşk için ağlıyordum, Bugün oğlum ağlıyor. |
Çaresiz bırakıp da gittiğin günden beri
Uzanır mı bir daha ellerim kırgın sana Bırakırken sen bana hasreti ve kederi Konuşur mu bir daha dillerim kırgın sana Gönlüm sırça saraydı paramparça eyledin Ben huzur istedikçe sen kötü söz söyledin Aşk için sustum diye gururumu neyledin Gelir miyim bir daha yollarım kırgın sana Ne bir kez dönüp baktın ne bir selam bıraktın Ben nelere razıydım, sen beni toptan yaktın Sanki tanımıyordun şu gönlümden ıraktın Uzanır mı bir daha kollarım kırgın sana.... |
[B][I][COLOR="Magenta"]Herkes kendince biseyler yazar
Sitemize siirleriyle renk katar Benimle yarisan ozanlar Simdi tenbel tenbel yatar [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;261046][B][I][COLOR="Magenta"]Herkes kendince biseyler yazar
Sitemize siirleriyle renk katar Benimle yarisan ozanlar Simdi tenbel tenbel yatar [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Yazarım yazarım isteğim bitmez Övsem sitemizi kelimeler yetmez Çağırırım düelloya kimseler gelmez Sweetgirl benmle hiç başedemez :) |
[QUOTE=arifcoskun;261075]Yazarım yazarım isteğim bitmez
Övsem sitemizi kelimeler yetmez Çağırırım düelloya kimseler gelmez Sweetgirl benmle hiç başedemez :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Ozanliga biraz mola verdim Bu aralar cok benim derdim Su tasinma isi nerden ciktiysa Sivasimla hasret gideremedim[/COLOR][/I][/B] |
Düştüm gene yollara bir ekmek kavgası için
Ne kavgaymış birader hep kaybediyorum, Yeni bir şehir, yeni bir ev,yeni bir iş Nereye kadar sürecek bilmem bu gidiş. |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
şiirler muhteşem yüreğinize sağlık..................
|
[QUOTE=Sweetgirl;261565][B][I][COLOR="Magenta"]Ozanliga biraz mola verdim
Bu aralar cok benim derdim Su tasinma isi nerden ciktiysa Sivasimla hasret gideremedim[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] İyi molalar olsun sana Sweetgirl bacım Allah dert verip derman aratmasın derim Yeni yuvanda huzurlu ve mutlu günler dilerim Hasretin son bulsun mevlamdan dileğim |
ölüm bi care olsa coktan ölmüşüm..
mutluyum tamam bırak birazda gülmüşüm.. ve üşümüşüm nedense sıcacık odamda eskiler gözümde canlanır hayallerim masamda.. |
Bir sana yenik düşüyorum
Birde gecenin karanlığına... Bir sende bulamıyorum kendimi Birde gecenin ıssızlığında.... Ben sana değil...Senin yalan aşkına yenildim... "AMA GURURUM HALA AYAKTA" ASİ_58 |
[B][COLOR="Red"]S[/COLOR]ivaslıyız Hepimiz..
[COLOR="Red"]İ[/COLOR]nançlı TüRK Genciyiz [COLOR="Red"]V[/COLOR]atana Millete Sahip Çıkan [COLOR="Red"]A[/COLOR]nasına Bacısına Saygı Duyan [COLOR="Red"]S[/COLOR]ivaslı Yigidolarız Biz..!!![/B] |
AŞKI TANIMAK İÇİN SEVMEK GEREK
SEVMEK İÇİN YÜREK GEREK AŞK ACISININ İLACI EVLENMEK EVLENMEK İÇİNDE PARA GEREK |
[QUOTE=arifcoskun;263336]İyi molalar olsun sana Sweetgirl bacım
Allah dert verip derman aratmasın derim Yeni yuvanda huzurlu ve mutlu günler dilerim Hasretin son bulsun mevlamdan dileğim[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Topicimizin en cok yazani geldi yeniden Buralara yazan cok olurdu eskiden Ben gidince görüyorumki Güzel topicimiz düsmüs gündemden[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;292057][B][I][COLOR="Magenta"]Topicimizin en cok yazani geldi yeniden
Buralara yazan cok olurdu eskiden Ben gidince görüyorumki Güzel topicimiz düsmüs gündemden[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Hoşgeldin Sweetgirl bacım Buralarda seni çok aradım Atışacak kimseyi bulamadım Hodri meydan artık yazalım;) |
[QUOTE=arifcoskun;292068]Hoşgeldin Sweetgirl bacım
Buralarda seni çok aradım Atışacak kimseyi bulamadım Hodri meydan artık yazalım;)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Hosgördük canim abicim Bilemezsin buralari ne kadar özledim Apar topar islerimi bitirdim Kosa kosa buraya geldim Anlat hele ben yokken ne yaptin Yoksa habersiz tatilemi kactin Nerelere gittin neler gördün Yoksa tenbellikmi yaptin[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;292075][B][I][COLOR="Magenta"]Hosgördük canim abicim
Bilemezsin buralari ne kadar özledim Apar topar islerimi bitirdim Kosa kosa buraya geldim Anlat hele ben yokken ne yaptin Yoksa habersiz tatilemi kactin Nerelere gittin neler gördün Yoksa tenbellikmi yaptin[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] İyi bilirim özlenir sivaslılar.net Yatarsın kalkarsın aklındadır hep Her şey var sohbet şiir siyaset Hep koşar insan duramaz evet Herkes gibi bende tatil yaptım Arada yinede haberler saldım Avşa'da ve Altınoluk'ta kaldım olurmu hiç tatilin keyfini çıkardım :) |
[QUOTE=arifcoskun;292102]İyi bilirim özlenir sivaslılar.net
Yatarsın kalkarsın aklındadır hep Her şey var sohbet şiir siyaset Hep koşar insan duramaz evet Herkes gibi bende tatil yaptım Arada yinede haberler saldım Avşa'da ve Altınoluk'ta kaldım olurmu hiç tatilin keyfini çıkardım :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Ahhhh birde ben su altinoluk'a gidebilsem Bende biraz oralari görüp dinlenebilsem Ablam her sene mutlaka gider Hep "Bu senede beraber gidelim" der Bir gün banada nasip olacakmi acaba Ben Sivasimi cok özledim aslinda Bu senede burda kaldik Almanyanin pis havasini aldik[/COLOR][/I][/B] |
[B]gece oldu ay dogdu
yagmur sel oldu ozanlarimiza ne oldu yoksa ilhaminiz mi kayboldu[/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"]Ilham degilde ozanalarimiz kayboldu
Birbirleriyle siyaset icin tartisir oldu Yavas yavas topic gözden kayboldu Böylece Sitemizin Ozanlarida unutuldu[/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;298561][B][I][COLOR="Magenta"]Ilham degilde ozanalarimiz kayboldu
Birbirleriyle siyaset icin tartisir oldu Yavas yavas topic gözden kayboldu Böylece Sitemizin Ozanlarida unutuldu[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B] ozan yok dedin, beni dile getirdin, ruhum şair doğmuş, ama sitede söylemedim..(kibir olmasın diye :D)[/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"]Bugün kalbimde acaip bir aci var
Sanki kötü birsey olacak hissi var Ben bunu kime anlatsam, beni anlar Yaslar iki cesme misali gözlerimden akar.[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;302670][B][I][COLOR="Magenta"]Bugün kalbimde acaip bir aci var
Sanki kötü birsey olacak hissi var Ben bunu kime anlatsam, beni anlar Yaslar iki cesme misali gözlerimden akar.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Ben anlarim derdini bilmem bu his nerden geldi sen yüksek tut moralini herseye hayirdir demeli[/B] |
[B][QUOTE=Sweetgirl;302670][B][I][COLOR="Magenta"]Bugün kalbimde acaip bir aci var
Sanki kötü birsey olacak hissi var Ben bunu kime anlatsam, beni anlar Yaslar iki cesme misali gözlerimden akar.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Ağlayıp Yazık Etme Kendine.. Anlat Ne Derdin Varsa Bize.. Sen İçini Ferah Tut.. Her Sey İyi Olur ALLAH ' ın İzniyle...[/B] |
[QUOTE=SivasLady;303230][B]Ben anlarim derdini
bilmem bu his nerden geldi sen yüksek tut moralini herseye hayirdir demeli[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Moralimi yüksek tutmaya calissamda Bir anda kisa süreligine dalisimda Gözlerim dolar, bogazim dügümlenir Iste o an engel olamam göz yaslarima![/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=HaYLaZ;303232][B]
Ağlayıp Yazık Etme Kendine.. Anlat Ne Derdin Varsa Bize.. Sen İçini Ferah Tut.. Her Sey İyi Olur ALLAH ' ın İzniyle...[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Allah'a cok sükür hic bir derdim yok Allah'a cok sükür sizin gibi dostum cok Bu SIKIntinin sebebini anlayamadim Halen bir türlü rahatlayamadim [/COLOR][/I][/B] |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]sahur vakti girdim siteye
baktim topic geride düsündüm ne yazsam diye yazdim aklimdan ilk gecenide herseye verme cok deger zamanla gecip gidermis meger bir gün üzülürsen eger üzme canini hersey gecer[/B] |
[QUOTE=SivasLady;305885][B]sahur vakti girdim siteye
baktim topic geride düsündüm ne yazsam diye yazdim aklimdan ilk gecenide herseye verme cok deger zamanla gecip gidermis meger bir gün üzülürsen eger üzme canini hersey gecer[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"] Deger verdigin zamanin icinde kayboluyor Deger gördügün bir gün bi sekilde unutuluyor Söyle arkani dönüp yasadiklarina baktiginda Görüyorsunki sadece ömründen gitmis oluyor[/COLOR][/I][/B] |
Cevap: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=Sweetgirl;298561][B][I][COLOR=magenta]Ilham degilde ozanalarimiz kayboldu[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Birbirleriyle siyaset icin tartisir oldu[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Yavas yavas topic gözden kayboldu[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Böylece Sitemizin Ozanlarida unutuldu[/COLOR][/B][/I][/quote] Ozanlar kaybolmaz yaşar kalplerde Her sözü kelamdır heran dillerde Siyaset düşürmesin bizi birbirimize Ben buradayım dostlarım hani nerde ;) |
[B]Dostlukda Olmus Baki..
Bu Dünya Zaten Fani.. Kimseyi Kırmaya Degmez.. Bileceksin Dostunun Degerini.. Anlamazsın Belki Simdi.. İlerde Göreceksin Herseyi.. Kim Düsünür Senin İyiligini.. Kim Arkadan Kollar Seni.. İyi Belle Dostum Dedigin Kisiyi.. Vurmasın Arkandan Seni.. Dostluk Olmasın Artık Baki.. Şu Yalancı Fani Dünyada.. Üzmeye Degmez Kimseyi.. EmRe Ayan..[/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]hani demiştin seninim diye
çok sürmez ,üç beş güne gelirim diye, ayak izlerin bile kayboldu, karlar yağdı üzerine, geri kalan ömür sensiz,kader sensiz.. dolanıp durduğum odam,dünyam sessiz,ve tabi ki sensiz..[/B] |
[quote=Sweetgirl;302670][B][I][COLOR=magenta]Bugün kalbimde acaip bir aci var[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Sanki kötü birsey olacak hissi var[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Ben bunu kime anlatsam, beni anlar[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Yaslar iki cesme misali gözlerimden akar.[/COLOR][/B][/I][/quote] Ağlamak iyi derler için rahatlar İnsan o an yanında birilerini arar Gerçek dost dediğin arayıp sorar Sen çok üzülme, olur böyle zamanlar Nedensiz bir şey yok hayatımızda Duydumki Sweetgirl bacım çok yasta Bu sene geçtide artık, gelecek yazda Görmek istiyoruz seni bir gün Sivas'ta :) |
[QUOTE=arifcoskun;308758]Ağlamak iyi derler için rahatlar
İnsan o an yanında birilerini arar Gerçek dost dediğin arayıp sorar Sen çok üzülme, olur böyle zamanlar Nedensiz bir şey yok hayatımızda Duydumki Sweetgirl bacım çok yasta Bu sene geçtide artık, gelecek yazda Görmek istiyoruz seni bir gün Sivas'ta :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Allah'in izni ile gidecem Sivasa Bayramda Bol bol hasret giderecegim Sivas'imla O günü 4 gözle bekliyorum Kavusacagim günü iple cekiyorum.[/COLOR][/I][/B] |
[B]geldi bitiyor ramazan
bizde her yil ayni hüsran ne annem var ne babam onlarsiz gececek yine bir bayram babam emekli olsun iyi olur dedik simdide diyoruz, keske demeseydik :) memleketden dönmek bilmiyorlar bizleri bayramlarda yalniz birakiyorlar[/B] |
--->: Cevap: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;309257][B][I][COLOR="Magenta"]Allah'in izni ile gidecem Sivasa Bayramda
Bol bol hasret giderecegim Sivas'imla O günü 4 gözle bekliyorum Kavusacagim günü iple cekiyorum.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"] Bırak artık şu gam'ı kederi Gidersin Sivas'ına fazla üzme sen kendini Etli ekmeğini yersin hıngerini Kalesine çıkar izlersin dağını taşını kalesini Etem bey parkında içersin çayını dağıtırsın gam'ını kederini İstasyon caddesinde atarsın gece hasret rüzgarını Şimdiden yolun açık olsun Rabbim her zaman her attığınız adımda sizinle olsun Her zaman sizi kötülükten korusun Hasret özlem sıla sizden ebedi uzak olsun[/FONT][/B][/COLOR] |
[quote=SivasLady;311339][B]geldi bitiyor ramazan [/B]
[B]bizde her yil ayni hüsran[/B] [B]ne annem var ne babam[/B] [B]onlarsiz gececek yine bir bayram[/B] [B]babam emekli olsun iyi olur dedik[/B] [B]simdide diyoruz, keske demeseydik :)[/B] [B]memleketden dönmek bilmiyorlar[/B] [B]bizleri bayramlarda yalniz birakiyorlar[/B][/quote] Ne yapsakta faydasız geçer zaman Senede bir gelir güzel ramazan Anne baba çok değerlidir düşün her zaman Birgün sona erer elbet gurbet buna inan Emekli olmuş bırak yaşasın hayatını Hak etmiş yıllarca vermiş zamanını Demekki doymamış almamış havasını Merak etme gelir birgün çalar kapını:) |
İki mani atalım dedik,
Biz yazdık biz dinledik, Üstadımın manilerini, Uzun zaman bekledik. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:57. |