![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=AŞIK SEFİL;620069]gurbetin çilesi tükenmez bitmez
uzatsam elimi sılama yetmez virane bağlarda bülbüller ötmez güle mani olan harmı erenler[/QUOTE] düşünüyom ne olacak halımız öldüğümde boşmu kalır salımız eğer gurbette kalır ise ölümüz köyümle burası birmi erenler |
[QUOTE=OSMAN ECE;620070]düşünüyom ne olacak halımız
öldüğümde boşmu kalır salımız eğer gurbette kalır ise ölümüz köyümle burası birmi erenler[/QUOTE] aşık sefilim hayat seninle tatlı gurbette olsa her günüm mutlu hasret kalsın varsın yürekte katlı harabat ehline zormu erenler |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;620072]aşık sefilim hayat seninle tatlı
gurbette olsa her günüm mutlu hasret kalsın varsın yürekte katlı harabat ehline zormu erenler[/QUOTE] can sefilim çok kısa oldu diyari baba gam ile doldu geçti gençlik yaprağım soldu yarin desteği fermi erenler |
yıllardır köyüm senden ırağım
bu senede gelemedim yapalı durdukça artıyor içteki merağım bu ne haldir bilemedim yapalı |
rüyama giriyor tahta beşiğim
unutmadım özden sana aşığım şimdi viran olmuş evim eşiğim yıllardır gülemedim yapalı |
tezek bile burnumda tütüyor
horoz sesleri kulağımda ötüyor gurbetellerde garip ömür bitiyor seni yüreğimden silemedim yapalı |
kızlar bulgur çekerdi taşınan
yazdı diyarim gözde yaşınan cebelleştim yazgünü kışınan gozumu felekle bölemedim yapalı |
[B][COLOR="DarkRed"]Vatandan ayri yasar,
Ceker hasreti, ne kadar söylesede Bitiremez hüzün ile gami..[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;620304][B][COLOR="DarkRed"]Vatandan ayri yasar,
Ceker hasreti, ne kadar söylesede Bitiremez hüzün ile gami..[/COLOR][/B][/QUOTE] yapalı köyüne hoş safa getirdin özlettin kendini kardelen bacım sefille sayfamda baş satırdın gizlettin kendini kardelen bacım |
[B][COLOR="DarkRed"]Hos bulduk degerli insan,
Ruhumda dolasir buhran, dertlesem dedim sevdigim dostla Bulamadim sir verecek yaren yapali..[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:14. |