![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Gibi
Sevdan ile gurbet ellere düstüm, Yuvadan ayrilmis baykus gibiyim Kah ateste kah közlerde pismisim, Ateslerde yakilmis odun gibiyim. Bu deli gönlüm tek seni sevdi, Sen gittikten sonra aciyi gördü, Bütün etrafimi yilanlar sardi, Yerlerde sürünen yaprak gibiyim. Ayagina giymis kundura narin, Söyle güzel gelin kim senin yarin, Kimsey söylemem yar senin yerin, Ummanlara dalmis balik gibiyim. Kara mi yazilmis kaderim kara, Sandalli derdine dermani ara, Selam olsun benden vefasiz yara, Sevdanin ardindan aglar gibiyim. |
Bir gün daha gitti koca ömürden
İnsan vazgeçermi hiç seveninden Ozanların, şaiirlerin güzel elinden İnsanlığa giden yola devam edelim. . |
Devlet dagitiyor fakire kömür,
Böyle kadere söyle ne denir, Eger düsünürsen beynini kemir, Bizi kandiranlar hesabi versin. |
Kömürün karasi elime degdi,
Kömürü dagitan uzun bir beydi, Kömür dagitmakta ki amac neydi, Kömür yanar ocakta sicacik odam. |
[B][COLOR=darkorange]kömür yanar sobada[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]pişer kestane üstünde örgü şişim elimde kulağım ise her zaman ki gibi SİZDEEEE[/COLOR][/B] |
Ozanlar bugünde meclise gelsin,
Kömür alan garibin yüzleri gülsün, Devletim fakirlere isi de versin, Herkes kendi kömürünü alsa olmaz mi. |
Yikamakla cikmaz kömür karasi,
Gizlidir görünmez gönül yarasi, Ozanlarla dolsun artik burasi, Asigin halinden bilenler gelsin. |
Pek güzel olur Mersin'in tantunisi
Yedikçe yer insan olur tiryakisi Kronick bu sitenin kraliçesi Tacını biz ozanlar taksak olmaz mı ? . |
her toplumun var bir maskarası
düşünmek lazım iki kelime arası yere batsın fani dünyanın parası daha neler var yüzler karası |
[B][COLOR=darkorange]buralar şimdi bana dar geliyor
ozanlar beni göklere çıkardı inesim gelmiyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]tacımın üstünde pırlantalar parlıyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]karatını sorsam ayıp olmaz mı ? [/COLOR][/B] |
Kronick Kardesìme
Kronick gemiste karsida durur, Kalbinin güzelligi yüzüne vurur, Yaptigin yemekler veriyor gurur, Kronick sen bizim herseyimizsin. |
pimi çekilen bombayla ugrasılmasın
her şeyde bir sınır var aşılmasın şairim sözüm söylendi elbet kimse yargılanmadan asılmasın |
[quote=kronick;364140][B][COLOR=darkorange]buralar şimdi bana dar geliyor[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ozanlar beni göklere çıkardı inesim gelmiyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]tacımın üstünde pırlantalar parlıyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]karatını sorsam ayıp olmaz mı ?[/COLOR][/B] [/quote] Dahada büyüsün ünün Mersin'den dışarı Pek hoş olur ozanların taş atışları Karatını sorarsan 3.00 karatlı Stemizin gururu kronick artık baştacı . |
Ozanlarim gelmez oldu sayfaya,
Kurban olam gönderirsen ayvaya, Tatil icin gidersem birgün Konyaya, Mevlana dan selam getirem size. |
[B][COLOR=darkorange]eğer gelirsen birgün konya ya [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]git -gel konya 6 saat bu sözü unutma[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]6 saatte varırsın yanıma [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]şeref verirsin gelirsen eyvanıma[/COLOR][/B] |
Konya uzak degilse gelirim,
Elbet senide birgün bulurum, Kazagi örersen senden alirim, Cok tesekkür eder garip sandalli. |
aldım elime kalemim yazam dedim
bırakmadı dertler yazamadım duydum ki dost unutmus beni dost dost dedim genede kızamadım |
[quote=sandalli;364163]Konya uzak degilse gelirim,
Elbet senide birgün bulurum, Kazagi örersen senden alirim, Cok tesekkür eder garip sandalli.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]demek kazak istersin sende benden arif abide kaşkol istedi daha evvelden siparişleri bir bitereyim hele kazağın ne renk olsun sen onu söyle [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;364187][B][COLOR="DarkOrange"]demek kazak istersin sende benden
arif abide kaşkol istedi daha evvelden siparişleri bir bitereyim hele kazağın ne renk olsun sen onu söyle [/COLOR][/B][/QUOTE] Istersen olsun kazagim beyaz, Unutma dilegim bir kenara yaz, Söyle ne istersin etme gel naz, Almanya dan sana neler getirem. |
Selamla gireyim ozan yurduna
Kurban olayım kuzu kurduna Dert ortağı olam varsa derdine İyi muhabbetler dilerim dostlar |
Sivaslilar gelir sohbet kurulur,
Davula zurnaya sertce vurulur Pehlivanlar cikar güres tutulur, Bir baskadir sivaslinin dügünü. |
Bunca zaman kendimi tanımamışım
Meğer ne erişilmez dağlarım varmış Önceki hayatımda bahçıvanmışım Gözün kesmediği bağlarım varmış |
Hafızam geçmişi dertli hatırlar
Efkar defterimde dolu satırlar Yüküm sevgi yükü çekmez katırlar Tek mutlu çocukluk çağlarım varmış |
Söyle seni esen yeller mi aldı
Sonu görünmeyen yollar mı aldı Karaya ak düşüren yıllar mı aldı Seni tutamayan ağlarım varmış |
Ozanim söylüyor yüregi cosmus,
Sevginin ardindan yillarca kosmus, Kim bilir ne derdi vardi ki susmus, Yüregine saglik söyle ozanim. |
ugradim aksam üstü ozanlara
sordum degerli gönül dostlara acep bugün gününüz nasil gecti umarim hayat bugün sizler icin güzellikler secti |
[QUOTE=tatli-dilli;364233]ugradim aksam üstü ozanlara
sordum degerli gönül dostlara acep bugün gününüz nasil gecti umarim hayat bugün sizler icin güzellikler secti[/QUOTE] Suskunluk kaplamış ozan adı yok Buranın bu akşam pek de tadı yok Sorun mahkemeliktir ama kadı yok Seninle olsun tüm güzellikler |
[quote=sandalli;364196]Istersen olsun kazagim beyaz,
Unutma dilegim bir kenara yaz, Söyle ne istersin etme gel naz, Almanya dan sana neler getirem.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]hovardalar giyer kış günü beyazı yenge kıskanıpda kırmasın sonra kafanı mavi olsun kovarsın üstünden nazarı bağışlasın allahım sana eşini ,çocuklarını [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;364229]Ozanim söylüyor yüregi cosmus,
Sevginin ardindan yillarca kosmus, Kim bilir ne derdi vardi ki susmus, Yüregine saglik söyle ozanim.[/QUOTE] Her yüreği coşana sakın kanma Yalancılar almış yürümüş bu diyar'da Her söze lafa sakın kanma Her ozanım diyen laf taşıyanlara sakın ola sen sanma |
Sevginin ardindan yillarca kosmus, Kim bilir ne derdi vardi ki susmus, Yüregine saglik söyle ozanim.[/QUOTE] Biz buluşuruz yüzlerce kişi İstanbul'da Gerek maçta gerek iftarda gerekse genel hayatta Reali ilke edindik sanal bize göre değil dedik Yüzlerce üyemizle çayımızı yudumlarken kimin ne olduğunu dile getirdik |
Hastayım,rahatım kaçar,
Onlarca yazılı kağıdı bana bakar, Uyku desen gözümden akar, Hele derdime kimler yanar..:) |
Hasivaslım söyle kimedir sözün
Dışınla içinle bir midir özün Kim seni kızdırdı karardı gözün Söyle de bilelim kimmiş yalancı |
Sevginin ardindan yillarca kosmus, Kim bilir ne derdi vardi ki susmus, Yüregine saglik söyle ozanim.[/QUOTE] Benden bir nasihat düşmez abimsin Her gördüğünü sakın olan ben demiyesin Ama şu varki her şeyin daha iyisini pekala sen bilirsin Ama bana sorarsan Yalancılardan uzak kalllll |
[quote=Yiğiter;364251]Hastayım,rahatım kaçar,
Onlarca yazılı kağıdı bana bakar, Uyku desen gözümden akar, Hele derdime kimler yanar..:)[/quote] [B][COLOR=darkorange]geçmiş olsun yazık sana[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kaynatan olmamıştır da sana bir kap çorba[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sıcak bi şeyler iyi gider aslında[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]allah şifalıklar versin bir an önce sana [/COLOR][/B] |
Neredesiniz ne konuştunuz
Ben gelince neden sustunuz Bana mı bileyim varsa kastınız Dökün içinizi ozan dostlarım |
ee ask olsun sivaBURS sana
bekledim vermedin bana bir kahve simdi ben nasil küseyim sana buyur gel bana vereyim sana baklava |
[B][COLOR=darkorange]radyodayız ondan suskunuz[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]biraz hüzünlenir biraz coşarız[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]niye olsun ki sana kastimiz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yalancısı,safı,akıllısı delisi hepimiz aynı yolun yolcusuyuz[/COLOR][/B] |
[QUOTE=tatli-dilli;364267]ee ask olsun sivaBURS sana
bekledim vermedin bana bir kahve simdi ben nasil küseyim sana buyur gel bana vereyim sana baklava[/QUOTE] Herzaman heryerde aşk olsun Kahvem sizler için dostlar buyursun Ben davet ettiğimde çoktan uyursun Görmedin galiba davetimi sen |
[QUOTE=sivaBURs;364272]Herzaman heryerde aşk olsun
Kahvem sizler için dostlar buyursun Ben davet ettiğimde çoktan uyursun Görmedin galiba davetimi sen[/QUOTE] dün kacirdim diye teklifini bugün yeniden geldim mekanina sordum var mi bir sicak kahven diye sen bana sormadin bile icermisin diye : )) |
[B][I]Akşam ilk defa katılıyorum aranıza,
Birazcık paylaşım yapmak istedim ama. Sizler kadar güzel yazamasam da. Hoş sohbeteler dilerim güzel insanlara.[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:21. |