![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Seni seven insanı bir nebze kayırmadan,
Sıcak sevgi sözüyle yüreği doyurmadan, Sevgiliyle düşmanı bir kere ayırmadan, Gidiyorsun sevgilim yürü anca gidersin. |
bu ayak zor oldu yazamıyoruz
biz acemiyiz çözemiyoruz sizden kolay bi ayak istiyoruz üstadlarımız bu ayagı dürsün |
Hani sen yardın bana, ömrün sonuna kadar,
Gelip mahvettin işte, eyledin beni heder, Şimdi belki gülerek diyorsun ki bu kader, Yaşanan her sey belli, bir de sitem edersin. |
[QUOTE=HasreT;523112]bu ayak zor oldu yazamıyoruz
biz acemiyiz çözemiyoruz sizden kolay bi ayak istiyoruz üstadlarımız bu ayagı dürsün[/QUOTE] Aynen kuşum çabalıyorum tık yok...:D:D:D |
Sevgili olmayanlar aşka hiç adım atmaz,
Sevmiyorum diyenler gece birlikte yatmaz, Aşkı halden alıp da gidip pazarda satmaz, Bu kafayla cananım ancak koyun güdersin. |
Nice dağı düz diye aştım,
Gönülden gönüle sevdayla koştum, O gidince ben de delirdim şaştım, Bu sensiz halimi gör diyemedim... |
Gül yüze hasret kaldim, gül yüzlüm bu aralar,
Ayrılık acı dolu, sensizlik hep yaralar, Giy artık allarını, yakışmıyor karalar, Bu gönül sana aşık, bedelini sen ödersin. |
Durmuyor ömür geçiyor zaman
Nedir bu olanlar şaşıyor insan Yaptığı işler yaman mı yaman Helal mı haram mı ne dersin ? |
Sıkıldım ben de senden bir fırsat kolluyorum,
Öyle bir hız aldım ki seni de soluyorum, Ben seni çözemedim Allah’a yolluyorum, Sana sığındım Mevlam sen nelere kadirsin. |
Hayata neşe verdi, güzel bakan gözlerin,
Güven ve sevgi demek, dilden çıkan sözlerin, Silinmez yüreğimden aşka giden izlerin, Sen benim canım yarim, ben diyemem kedersin. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:30. |
|