![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
Kızlar ela bana sorduki yemekteyrıze katılsan,yaptıklarına itiraz etseler ne yaprsın dıye bende morda bır renk dedim hepsinin gözünğ morartırım:D:Dsiz ne yapardınız?
|
[COLOR="Red"][B]Karamell nerde kac haftadir, msne de gelmiyor.... [/B][/COLOR]
|
Kuşummm abinşi falan boşver kel ne olacak?sözünü unutma...:D:D
|
[QUOTE=gönlüm58;530540]Kızlar ela bana sorduki yemekteyrıze katılsan,yaptıklarına itiraz etseler ne yaprsın dıye bende morda bır renk dedim hepsinin gözünğ morartırım:D:Dsiz ne yapardınız?[/QUOTE]
ben hepsinin önünden tabakları alır, teker teker kapıya koyardım begenmeyenleri zehir zıkkım olsun ...zıkkımın kökünü yiyin derdim kapıyı kapatırdım :D |
[QUOTE=gönlüm58;530540]Kızlar ela bana sorduki yemekteyrıze katılsan,yaptıklarına itiraz etseler ne yaprsın dıye bende morda bır renk dedim hepsinin gözünğ morartırım:D:Dsiz ne yapardınız?[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B] hahaha he vallaha okadar emek ver yap pisir, sonra begenmeyip burun kiviriyorlar... gozlerini morartmak az bile[/B][/COLOR] |
[QUOTE=gönlüm58;530544]Kuşummm abinşi falan boşver kel ne olacak?sözünü unutma...:D:D[/QUOTE]
aaa benim üstümemi kaldı inanmam napacam ben şimdi yaaa gönül senide kıramamki ... napsakki öfffff :confused: |
Bence öyle Kuşum aslında senin üzerine buırakmak hoşuma gidyor,yoksa hallederim gerekırse kumpas ama sana çok yakışacak ne dersin...:D:D:D
|
[COLOR="Red"][B]BU ke siirlerdeki kel mi? :)[/B][/COLOR]
|
Helbet kaç tane kel var?
|
[QUOTE=gönlüm58;530551]Bence öyle Kuşum aslında senin üzerine buırakmak hoşuma gidyor,yoksa hallederim gerekırse kumpas ama sana çok yakışacak ne dersin...:D:D:D[/QUOTE]
DETT ne yakışması yaa sana öyle geliyorr :confused: |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:46. |
|