![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR="DarkOrange"]hem çirkinmiş hem vefasız
ne umarsın be akılsız güzellik görecelidir ama senden iyisini mi bulacakmış o DELİ KIZ [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;336971]Degmez bir kiz icin kendin üzmeye,
Gurbet ellerinde üzgün gezmeye, Daha cogu gelir seni sevmeye, Rabbim gönlüne göre versin güzeli.[/QUOTE] Eksik olma güzel kardeşim Allah'a havale etmişim Allah sizleri bahtiyar etsin Olur ileride benim de eşim |
Nede olsa sivaslidir takmaz pasayi,
Dereyi görmeden sigar pacayi, Kaptimi firlatir bana masayi, Sivasin erkegi, kizi yigittir. |
[QUOTE=kronick;336975][B][COLOR="DarkOrange"]hem çirkinmiş hem vefasız
ne umarsın be akılsız güzellik görecelidir ama senden iyisini mi bulacakmış o DELİ KIZ [/COLOR][/B][/QUOTE] Bulursa bulsun değil umrumda Desemde tütüyor hala burnumda Ama söz dedim artık geri dönemem Emin ilerliyorum kendi yolumda |
[QUOTE=sivaBURs;336977]Eksik olma güzel kardeşim
Allah'a havale etmişim Allah sizleri bahtiyar etsin Olur ileride benim de eşim[/QUOTE] Iste bak söyledin sözün özünü, Cikar gözlügünü görsün gözünü, Sende artik dinlet kiza sözünü, Ne de olsa sivaslisin gardasim. |
[QUOTE=sandalli;336981]Iste bak söyledin sözün özünü,
Cikar gözlügünü görsün gözünü, Sende artik dinlet kiza sözünü, Ne de olsa sivaslisin gardasim.[/QUOTE] Gördü gözümü, duydu sözümü Kara çıkardı benim yüzümü Yok yok sevmiyorum artık Söndürdüm yürek közümü |
Ozanlar sofrasi burda sohbet var,
Hersey güzel ama biraz zahmet var, Asiklarin sohbetinde rahmet var, Isterseniz sizde buyurun canlar. |
[quote=sivaBURs;336983]Gördü gözümü, duydu sözümü
Kara çıkardı benim yüzümü Yok yok sevmiyorum artık Söndürdüm yürek közümü[/quote] Bende yaşadım o anları çok İnsana dokunur yağlı bir ok Sevme vefasızı fazla eder şok Sönsün yüreğin inan çeresi çok |
[QUOTE=arifcoskun;336986]Bende yaşadım o anları çok
İnsana dokunur yağlı bir ok Sevme vefasızı fazla eder şok Sönsün yüreğin inan çeresi çok[/QUOTE] Arif usta nede güzel söylüyon, Gönlümüze bir ferahlik eyliyon, Sanki benim yüregimi görüyon, Söndürmek kolay mi atesi abi. |
[QUOTE=arifcoskun;336986]Bende yaşadım o anları çok
İnsana dokunur yağlı bir ok Sevme vefasızı fazla eder şok Sönsün yüreğin inan çeresi çok[/QUOTE] Sen öyle diyorsan öyledir Sevdanın kuralı herhal böyledir Bulurum bulmasına da abi Geçmesi biraz gün biraz ayladır |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:12. |
|