![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;523151]Bana doğru gelir nedense acı,
Yere yıktı yine bir sözün tacı, Ne çabuk döktürdün yar sırma saçı, Yine de ben sana kel diyemedim.:) Hocam affiniza siginarak ayagi bozsa da bu dörtlügü eklemek istedim, saygilarimla.[/QUOTE] Hiç önemli değil üstadım, içinizden geleni yazmak en doğal hakkınız. Hem belki bir mesaj neyim içeriyordur ha :) Hayat kısa imiş ben geç davrandım, İki aşkım oldu yanıp kıvrandım, Gençleri görünce ne de imrendim, İçerimde gençlik var diyemedim. |
Gönlümün sahibi kara gözlerin,
Gamze gamze açmış gonca yüzlerin, Silinmez yüregimden senin izlerin, Sende sevgimizle kal diyemedim... |
[QUOTE=HasreT;523148]
arif abi yeni ayak diyemedim neden inat ediyorsunuz anlamadım dersin, zor geldi bize artık anlayın kırılan kalbe ilaç yok diyemedim...:)[/QUOTE] İster ayak de istersen baş Bazen dökülür gözden yaş Zor olanı severim arkadaş Kolay kaçıştır desem ne dersin ? |
Yaylaya sürünce yayılır davar,
Ne ağlarsın gardaş söyle neyin var, Bizanslılar çekmiş denize duvar, Eski bir duvara sur diyemedim. |
Ayakkabı delik çorap söküldü,
Gözümden yaşlarım aktı döküldü, Oklavayı kapıp başa dikildi, Çok canım yanmıştı vur diyemedim :) |
Eğlencem, hayalım ışığım sendin,
Sanki yüreğimdin, gögsümde bendin, Varıp bir çirkinin yanına indin, Benim sevdam sana sır diyemedim. |
Çıkarsa soysuza soylunun adı
Ne huzuru kalır ne de tadı Sakız gibi çiğner dilde yabancı Gerçekmi yalanmı diyemedim |
Toplayıp seveni hitap ederdin,
Sevmek kutsal dava hep sevin derdin, Sevdadan kaçarak bir açık verdin, O yüzden ben sana pir diyemedim. |
Gidişi aklımı başımdan aldı,
Giderken ben ona kal diyemedim, O şirin sözleri aklımda kaldı, Durun ozanlar ugraşmayın kelle diyemedim....:):) |
Kir ile pasaktan görünmez yüzün,
Kulağı tırmalar her kaba sözün, Bende ki endamı görmedi gözün, Yine de ben sana kör diyemedim. :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:20. |
|