![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaBURs;523181]Gidemezsin dedi hani ya uyak,
Unuttum yiyordum nerdeyse dayak, Son satırda yazan olsun mu ayak, Sevgilim dizimde yatar durursun.[/QUOTE] Her akşam olanda kalp dolar hüzün, Kilise duvarı o nursuz yüzün, Saygıdan, sevgiden habersiz sözün, Neden bana her gün çatar durursun. |
Dün Sivaburs hocamdan dersimizi aldık,
Bugün sınırsız çalışacaktık, Hesapta yokken misafire yakalandık, Üstelik elektrikler kesildi affedin bizi ozanlar..:D:D:D |
[QUOTE=gönlüm58;523366]Dün Sivaburs hocamdan dersimizi aldık,
Bugün sınırsız çalışacaktık, Hesapta yokken misafire yakalandık, Üstelik elektrikler kesildi affedin bizi ozanlar..:D:D:D[/QUOTE] gelen olmadıda ben gittim elektirik, su bahane;sıralarım üstelik hasta oldum yazamadım kısaca ders çalışmadım ozanlar ...:) |
[COLOR="Red"][B]Dayanamadim iste bende geldim
bu atisma isini cok sevdim ama hic dokunmayin cok kederliyim hadi kaleminizi konusturun ozanlar[/B][/COLOR] |
Dersini yapmayan sıfır alacak,
Çalışkan ozanlar burda kalacak, Karnen bu gidişle zayıf dolacak, Yalanı dolana katar durursun. |
[COLOR=red][B]dunki yazilan dortlukleri okudum[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]inanin pc basinda gul gul bir hal oldum[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]annem sandi ki ben deli oldum[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Hayırdır nedir kel muhabbetleri eder durursun[/COLOR][/B] [B][COLOR=red][B][I][SIZE=2][COLOR=#800000][SIZE=2][COLOR=#800000] [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B] |
[QUOTE=HasreT;523367]gelen olmadıda ben gittim
elektirik, su bahane;sıralarım üstelik hasta oldum yazamadım kısaca ders çalışmadım ozanlar ...:)[/QUOTE] [COLOR="Red"][B]hasret canim guzelim sen ne dersin beni delirtmek mi istersin inan kalemini guzel konusturuyorsun artik yazip yazip durursun...[/B][/COLOR] |
[QUOTE=sandalli;523371]Dersini yapmayan sıfır alacak,
Çalışkan ozanlar burda kalacak, Karnen bu gidişle zayıf dolacak, Yalanı dolana katar durursun.[/QUOTE] Dersimi alırım Arif Ozandan Yaparım ödevimi akşamdan Tembel olurmu hiç yiğido dan Notları ne kırar durursun |
Dersimi yaparım hiç sıfır almam,
Çalışkan ozanım buradan çıkmam, Babamdan korkarım sınıfta kalmam, Acemiyim diye dalga geçer durursun...:) |
Çalışkan öğrencinin hali bir başka
Ders verende çok olur vefa Yıl sonu sınıfta edilir şaka Taktirli karnemi görmez durursun |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:59. |
|