![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Ferdi Tayfur____Seni Dilendim
|
[B][I]Sezen Aksu / Geri Dön.......[/I][/B]
|
yanımda kal .................Harun KOLÇAK
|
[B]ONUR AKIN-SEVİYORUM SENİ...[/B]
|
krginim canimmm ama kendime sana kapilip giden su zavvali kalbimee RAFET EL ROMAN
|
Yüregim yangınlarda başedemedim
yar beni terk eylemiş alışamadım halimi sorma derdimi sorma her günüm duman oyyyyyyy.......... saçlarım agarıyor sabredemedim dönecek biliyorum dinletemedim...............[B]Yavuz Bingöl...[/B] Ayşegül.......[B]Türkü Gözlümm[/B] gözlerimi kapadım aklım sende kalır türkü gözlerin beni benden alır ama yoksun, hani yoksun ahhh........... |
[B][COLOR=purple]Ferdi Tayfur[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]Insan Sevince................[/COLOR][/B] |
[B]Ozan Ferhat---Sen Sivası Seyret Yar Bende Seni...[/B]
|
[B][COLOR=purple]Ibrahim Erkal[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]Caninsi....................................[/COLOR][/B] |
[CENTER][B]Bugün Benim Efkarım Var Zarım Var [/B]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Bugün Benim Efkarım Var Zarım Var Değme Felek Değme Telime Benim Gül Yüzlü Cananı Elden Aldırdın Ecel Oku Değdi Gülüme Benim Değeme Felek Değme Gülüme Benim Lokman Hekim Gelse Sarmaz Yarayı Hilebaz Dostunan Açtık Arayı Ne Köşkümü Koydu Ne De Sarayı Baykuşlar Tünedi Dalıma Benim Değme Felek Değme Telime Benim Özlemiyem Başım Dumanlı Dağlar Gözlerim Yaşlıda İçim Kan Ağlar Güz Ayları Geldi Bozuldu Bağlar Hazan Yeli Değdi Gülüme Benim Değme Felek Değme Gülüme Benim [/FONT][/COLOR] [B]Sabahat Akkiraz [/B][/CENTER] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:18. |
|