![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Sevdayı bulursan bana da haber ver
Bizde tadalım ondan Bir kere tattık zaten acısını Bari bundan hayır çıka....[/B] |
Bir telefon geldi kafam bozuldu,
Sözlerim hep bogazima düzüldü, Olmayan dostluklar yine cözüldü, Siir yazmak zor geliyor dostlarim. |
[B][COLOR=darkorange]aşk acısı çeken çokmuş meğer[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bir daha mı diye başlar sözler aşk bende uzak olsun derler[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]aşk acısı çekmek hoşlarına gider [/COLOR][/B] |
Kronick caylari icip durursun,
Merdaneyi kafamiza vurursun, Buraya gelmezsin nerde durursun, Özletme kendini arada bir gel. |
[quote=sandalli;337010]Bir telefon geldi kafam bozuldu,
Sözlerim hep bogazima düzüldü, Olmayan dostluklar yine cözüldü, Siir yazmak zor geliyor dostlarim.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]hayrola kötü bişey mi oldu dostlarının zararımı dokundu kötü gününde yolda mı koydu üzüldüm senin adına nutkum dondu [/COLOR][/B] |
Ne oldu hayırdır umarım
Hemen Otobüse atlarım Yapacağım bişey varsa Gel demen yeter ben varım |
[QUOTE=sivaBURs;337019]Ne oldu hayırdır umarım
Hemen Otobüse atlarım Yapacağım bişey varsa Gel demen yeter ben varım[/QUOTE] Önemli birsey yok, gectide gitti, Sinemi icimden ezdide gecti, Garibanlik iste sezdi de gecti, Olur böyle seyler önemli degil. |
[QUOTE=kronick;337011][B][COLOR=darkorange]aşk acısı çeken çokmuş meğer[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bir daha mı diye başlar sözler aşk bende uzak olsun derler[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]aşk acısı çekmek hoşlarına gider [/COLOR][/B][/QUOTE] Yiğidi kamçılar aşki duygular Bir ümit bir canı ayakta tutar Nasıl döndürür sanırsın Koca değirmeni küçücük sular |
[quote=sandalli;337022]Önemli birsey yok, gectide gitti,
Sinemi icimden ezdide gecti, Garibanlik iste sezdi de gecti, Olur böyle seyler önemli degil.[/quote] [COLOR=darkorange][B]aman neyse geçsin de gitsin tüm üzüntün çabucak bitsin üzülmeye değmez hiç bişey çünkü dünyaya bi daha gelmeyeceksin [/B][/COLOR] |
[B][I][COLOR="Magenta"]Oooo bakiyorum cok seyler yazilis dünden beri
Hic canim okumak istemiyor bu yazilanlari simdi Ben geri geldim demek isterdim Ama pek fazla duracaga benzemiyorum, gidecegim geri[/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:50. |
|