![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=HaKaaN;364382]ne ozanım nede şair
bilirim burasi guzel muhabbet yeridir dostlarimiz cagirir bizler gelir gelmez isek sorun sizde degil bizdedir[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Sorunsun kul olmaz vardı hepimizde bir sorun Rabbim vermesin acı kedre içimize atmayalım konuşun . HaZaN da çok konuştu yeter artık biraz dursun , Biz her zaman dosta candan dos olunsun .[/COLOR][/I][/B] |
bir haftadır hasretinle yanarım,
gönül ister parmaklarım kavuşmaz, hasta düştüm ateşlerde yanarım, yatan ozan ayaktakine kavuşmaz. tüm ozanlara selam olsun |
ALLAH'a şükür kalktım yine ayağa,
Oturdum sandalyeye yaslandım dayağa, İki çift lafım var hayın feleğe, çoluk çocuk öldürürsün yuh olsun. |
Radyodan bir dank sesi geliyor,
Düstügüm durumu herkes biliyor, Sandalli oturmus sacin yoluyor, Kafada sac kalmadi neyi yolacak. |
Daha ben neyim ki agirdi sacim,
Garibanim iste bükülmüs basim, Yoktur bu dünya da dikili tasim, Dünya yansa bile kimin umrunda. |
Viyanada kar yagıyor
Masallah ne güzel yagıyor Insallah bu kar hic dinmez 2 gün boyunca hic durmaz |
Arz-u halim yazam o nazli yare,
Dinleyipte bilsin halim nicedir. Neden baglamisim basima kara, Görüpte anlasin halim nicedir. Yasarim hayatin kötü yüzünü, Felek göstermedi bana gününü, Sasirmis garipler kendi yönünü, Sorupta anlasin halim nicedir. Örümcek agi gibi sardi dertlerim, Ben söylerim ben hem de dinlerim, Sen olmasan gülüm ben neylerim, Sevipte anlasin benim halim nicedir. |
[QUOTE=veysel;364537]Viyanada kar yagıyor
Masallah ne güzel yagıyor Insallah bu kar hic dinmez 2 gün boyunca hic durmaz[/QUOTE] Selam olsun Veysel yagan karlara, Mevlam düsürmesin seni darlara, Gitmezsin bilirim sen bu barlara, Hayatin güzeli senin yaninda olsun. |
Yüce dag basina yagan karmisin,
Söyle düsmanmisin yoksa yarmisin, Istemem yad eller seni sarmasin, Yardan ayrilmasi zor gelir cana. |
Gurbette geciyor günler karanlik,
Canima yetti artik zalim ayrilik, Ne zaman gelecek cana aydinlik, Biktim karanliktan artik korkuyom. |
Aylar oldu gidemiyom berbere,
Vurulmusum ala gözlü dilbere, Veda ettim artik kötü günlere, Hayatin tadini sürme zamani. |
Kendime yeni bir araba aldim,
Güzelce giyinip neseye daldim, Artik denizlere oltami saldim, Balik yeyip tadin alma zamani. |
Ise gitmek yok yasasin hayat,
Villaya bakim yap yeniden boyat, Eski dostluklarini bir kenara at, Zengin dostluklari kurma zamani. |
Sabahlari artik erken kalkamam,
Kus tüyü yatakta bile yatamam, Fakirlerle artik asla yasamam, Zenginlerle yasamanin zamani. |
Bir hizmetci lazim ilani verdim,
Biraz para verip yüzümü gerdim, Para bol artik ortaya serdim, Para ile yatip kalkma zamani. |
[QUOTE=sandalli;364540]Selam olsun Veysel yagan karlara,
Mevlam düsürmesin seni darlara, Gitmezsin bilirim sen bu barlara, Hayatin güzeli senin yaninda olsun.[/QUOTE] Allah senden razi olsun cebin parayla dolsun Insallah hep neseli olursun Ozanliginada devam edersin :) |
Köyün icinde en zengin benim,
Fakirlere giderek artiyor kinim, Insaallah katlanir milyona binim, Paralarla oynamanin zamani |
[quote=sandalli;364530]Radyodan bir dank sesi geliyor,
Düstügüm durumu herkes biliyor, Sandalli oturmus sacin yoluyor, Kafada sac kalmadi neyi yolacak.[/quote] Dank kesildi düzeldi sesler Müzik ruhun gıdası besler Yolma saçın boş yere Perukçuları heveslendirme :D . |
Istanbul`un icinde dayadim kati,
Yeni aldim attim ben eski yati, Birde alir isem bes yaris ati, Degmeyin keyfime deme zamani. |
Sandalli anlattin hepisi yalan,
Istersen birazda sen git oyalan, Yetmez ki yarina elinde kalan, Artik gerceklere dönme zamani. |
[QUOTE=arifcoskun;364559]Dank kesildi düzeldi sesler
Müzik ruhun gıdası besler Yolma saçın boş yere Perukçuları heveslendirme :D .[/QUOTE] Ustasin bilirim radyoyu yaptin, Ozanin nesesine neseyi kattin, Sonrada icine bir türkü attin, Götürüp Sivas`a getirdin bizi. |
Ne radyo su nediyosunuz siz
Su adresi bana verinde ben de radyo dinleyeyim Azicik dinleyeyim Yorgunlugumu gideriyim :D |
[quote=veysel;364566]Ne radyo su nediyosunuz siz
Su adresi bana verinde ben de radyo dinleyeyim Azicik dinleyeyim Yorgunlugumu gideriyim :D[/quote] BizBize58fm radyomuzun adı Damaklarda kalır lezzeti tadı Sana klavuz olsun sandallı Tez ol kapanmaya az kaldı . |
Güzel bir radyo sitesi yapmissin
Senin elinden hersey gelir arif amca Sen bu isleri bilirsin Öyle degilmi Arif amca |
Suya gider köyün alli gelini,
Kemerle baglamis ince belini, Susturmus nedense nazik dilini, Söyle gelin söyle adin ne senin. |
Karsi dagda duruyor uyanik tilki,
Gelin takmis koluna iki cift helki, Yolunu sasirip bize gelir mi belki, Gelirse bize cosar ozan yüregi. |
[COLOR="Blue"]Aldı aklımı diken diller
Çaldı saklımı esen yeller Yoldu saçımı hain eller Bir çıkar yol bulamadım[/COLOR] |
Takmis kollarina altin bilezik,
Yüzünden belli yüregi ezik, Sana gidem ama yollarim kesik, Söyle gelin söyle kimlerdensin. |
[COLOR="Blue"]Vurma benim telim çürük
Sorma halim belim bükük Yorma yarim kalbim çökük Saracak kol bulamadım[/COLOR] |
Gelin giyinmis fistani basma,
Gelini görenlerin yüregi yasta, Yüzleride solmus olmasin hasta, Söyle gelin söyle adin ne senin. |
[QUOTE=sandalli;364600]Gelin giyinmis fistani basma,
Gelini görenlerin yüregi yasta, Yüzleride solmus olmasin hasta, Söyle gelin söyle adin ne senin.[/QUOTE] Giyinmem ben fistanı başıma Genç görünürüm bakma yaşıma Sandallı yiğidi çıkma karşıma Sevdiğim var sana varmam ben |
[QUOTE=sivaBURs;364603]Giyinmem ben fistanı başıma
Genç görünürüm bakma yaşıma Sandallı yiğidi çıkma karşıma Sevdiğim var sana varmam ben[/QUOTE] Basina baglamis alli bir yazma, Gelin ne olur gel kendini kasma, Istersen bagla boyunma tasma, Yeter ki bana evet de güzel. |
[QUOTE=sandalli;364606]Basina baglamis alli bir yazma,
Gelin ne olur gel kendini kasma, Istersen bagla boyunma tasma, Yeter ki bana evet de güzel.[/QUOTE] Yazmamı sevdiğim almıştır benim Aklım sevdiğimde kalmıştır benim Kalbim yakışıklı bulmuştur benim Boşuna uğraşma sana varmam ben |
Gerdana dizeyim inci mercani,
Yoluna feda edem bu tatli cani, Istersen uguruna akitam kani, Yeter ki sen bana evet de gelin. |
[QUOTE=sandalli;364613]Gerdana dizeyim inci mercani,
Yoluna feda edem bu tatli cani, Istersen uguruna akitam kani, Yeter ki sen bana evet de gelin.[/QUOTE] Mercan bulunur denizlerdedir Canın sıcaklığı benizlerdedir Sevginin sırrı delhizlerdedir Boşuna uğraşma sana varmam ben |
[QUOTE=sivaBURs;364615]Mercan bulunur denizlerdedir
Canın sıcaklığı benizlerdedir Sevginin sırrı delhizlerdedir Boşuna uğraşma sana varmam ben[/QUOTE] Yagmurlarla yagip rüzgarla tozma, Atlastan yaptiram basina yazma, Ne olur gelin benim mezarim kazma, Yeter ki sen bana evet de gelin. |
[QUOTE=sandalli;364616]Yagmurlarla yagip rüzgarla tozma,
Atlastan yaptiram basina yazma, Ne olur gelin benim mezarim kazma, Yeter ki sen bana evet de gelin.[/QUOTE] Şu dokunan kolunu azcık öte it Paranı pulunu al benden uzak git Altınla mı kandıracan sen beni yiğit Boşuna uğraşma sana varmam ben |
[QUOTE=sivaBURs;364619]Şu dokunan kolunu azcık öte it
Paranı pulunu al benden uzak git Altınla mı kandıracan sen beni yiğit Boşuna uğraşma sana varmam ben[/QUOTE] Görmüsüm yüzünü olmusum asik, Bu askin yüzünden kafam karisik, Gelirsen sen bana olsak barisik, Yeter ki sen bana evet de gelin |
[QUOTE=sandalli;364621]Görmüsüm yüzünü olmusum asik,
Bu askin yüzünden kafam karisik, Gelirsen sen bana olsak barisik, Yeter ki sen bana evet de gelin[/QUOTE] Netmişimki olmuşsun sen bana aşık Birlikte mi çalmışız yemeğe kaşık Sana gelen yollar dolu sarmaşık Boşuna uğraşma sana varmam ben |
[QUOTE=sivaBURs;364623]Netmişimki olmuşsun sen bana aşık
Birlikte mi çalmışız yemeğe kaşık Sana gelen yollar dolu sarmaşık Boşuna uğraşma sana varmam ben[/QUOTE] Babanin evinde bag ile bostan, Sen cikardin beni güzelim bastan, Gözlerim kör olur dökülen yastan, Vebalim boynuna kalacak gelin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:21. |