![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sweetgirl buraya ugramaz oldu,
Belkide kendine hizmetci buldu, O olmasa bile burasi doldu, Hadi gelin ozanlar neredesiniz |
[B][COLOR=darkorange]oooooo gelmiş sweet gelmiş
ama gelmeden gidesi gelmiş [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ammada bitmez işlermiş aslında gönlü bizleymiş [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;337041]Sweetgirl buraya ugramaz oldu,
Belkide kendine hizmetci buldu, O olmasa bile burasi doldu, Hadi gelin ozanlar neredesiniz[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Henüz o hizmetciyi bulamadim Yazilanlari henüz okuyamadim Bir gelip duanizi dedim alayim Duayi göremedim, daha cok taslandim[/COLOR][/I][/B] |
Bu gece erken bitmesin,
Nesemiz hic gitmesin, Yemeklerin cok güzel, Kronick hic üzülmesin. |
[QUOTE=kronick;337046][B][COLOR=darkorange]oooooo gelmiş sweet gelmiş
ama gelmeden gidesi gelmiş [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ammada bitmez işlermiş aslında gönlü bizleymiş [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]evet gönlüm hep sizinleydi Ama afiyetle yedim hingeli Sizde aklimdan gecmediniz sanmayin Ama birakamadim hingeli[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;337052][B][I][COLOR="Magenta"]Henüz o hizmetciyi bulamadim
Yazilanlari henüz okuyamadim Bir gelip duanizi dedim alayim Duayi göremedim, daha cok taslandim[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Alttakine sordun cay demlermisin, Alttaki ne demis merak etmezsin, Bu gidisle burdan hemen gitmezsin, Ozanlar birakmaz seni kolayca. |
[B][COLOR=darkorange]kim taşladı seni aşk olsun
boşluğunu hissettik haberin olsun senin yerini kim doldursun[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]dua istedin allah yardımcın olsun [/COLOR][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;337056][B][I][COLOR="Magenta"]evet gönlüm hep sizinleydi
Ama afiyetle yedim hingeli Sizde aklimdan gecmediniz sanmayin Ama birakamadim hingeli[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Hıngeli sen mi yaptın İçine et mi kattın Tabakla buraya gelecektin Söyle nereye saptın |
Sivasburs kardesim uykuya dalma,
Bir ask acisina takilip kalma, Biri gider biri gelir kendini salama, Gelecegi bekle gidecek gitsin. |
[QUOTE=kronick;337059][B][COLOR=darkorange]kim taşladı seni aşk olsun
boşluğunu hissettik haberin olsun senin yerini kim doldursun[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]dua istedin allah yardımcın olsun [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Hemen saldirdi sandalli abim Birden yanlis geldim sandim Dünden cok yorulmusum Biraz uyuklamaktayim[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:52. |
|