![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Güzel yüzünü unutamam ki,
Hasretini kalbimde avutamam ki, Ben seni asla unutamam ki,, Sen beni hiç sallamıyor gibisin... |
[B][COLOR=darkorange]her görüşünde melul melul bakarsın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sanki sen bana hayli hayransın [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ne var bakacak neye bakarsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]trenin ardından bakan öküz gibisin :D(sözüm meclisden dışarı matrak olsun diye)[/COLOR][/B] |
Kronik kardeşim geldi oturdu,
Elemi, kederi aldı götürdü, Gelirken bizlere umut getirdi, Çocukların pembe düşü gibisin. |
Sana bağlanmışım dertliyim,
Vazgeçmem ben zır deliyim, İşte söylüyorum açık sözlüyüm,, Sen benden akıllı gibisin... |
İçimde yarım kalan sözlerim var
Diyemem sana yüzüm tutmaz yar Usandık artık kıştan gelsin bahar:) Kış gününde dogan güneş gibisin. |
[QUOTE=kronik;524596][B][COLOR=darkorange]her görüşünde melul melul bakarsın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sanki sen bana hayli hayransın [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ne var bakacak neye bakarsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]trenin ardından bakan öküz gibisin :D(sözüm meclisden dışarı matrak olsun diye)[/COLOR][/B][/QUOTE] Tren dedin iste açtın yaramı, Oysa kontrolde savdım sıramı, Biletim yok diye bütün paramı, Elden alan tren şefi gibisin. |
Ben de isterdim sakin olmayı,,
Damarıma basanı haklı bulmayı, Akılımı başıma alıp hırlı durmayı, Çaktırmıyorsun ama anlamış gibisin... |
Bana zaman gerek bak dilim acı,
Yenice çıkardım takamam tacı, Hay ağzına sağlık Kronik bacı, Kalbim bu konunun dışı gibisin. |
Şişman olsan bile bir sensin gülüm,
Raziyim etse de aşk bana zulüm, Benim yanımdasın gelse de ölüm, Mezarımın kara taşı gibisin. |
Şaka bir tarafa ciddi olayım,
İsterim bir müddet yalnız kalayım, Kafayı dinleyip huzur bulayım, Zaman sen cesaret fişi gibisin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:40. |
|