![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Çok agırlaştım yazamıyuorum
Gönlüm uyluyor kıramıyorum Uyudum uyuyacam duramıyorum Zamansız öten horoz gibisin.. |
Tren dediniz birden aklıma geldi,
Arkadaşımın varmış büyük bir derdi, Yalnızım ne olur gel paylaşalım dedi, 12 saat trende zor geçer gibisin.... |
[COLOR="Red"][B]tribunleri gollerle costuran
binlerce taraftarin sevgilisi olan kirmizi beyaz rengine kurban SIVASSPORUM gokte parlayan bir yildiz gibisin[/B][/COLOR] |
[B][COLOR=darkorange]sandallı abim yine yakıyor
sözleri ah dolu yıkıp geçiyor bana ah etmez sarıya sayıyor sanki bugün bal yemiş gibisin [/COLOR][/B] |
Sandalli der aşkın beni örtüyor,
Sanayi kantarı ancak tartıyor, Kızıp kızıp yine bana dürtüyor, Hanımların örgü şişi gibisin. |
[QUOTE=gönlüm58;524634]Tren dediniz birden aklıma geldi,
Arkadaşımın varmış büyük bir derdi, Yalnızım ne olur gel paylaşalım dedi, 12 saat trende zor geçer gibisin....[/QUOTE] Trenle nere gidecen gönlüm ah Sensizmi kalacaz vah vah vah Dertsiz kul olmazmış dinle bah Bir haftaya zor döner gibisin |
Radyoda bekledim gelen olmadı,
Eski neşemizden birşey kalmadı, Selam saldım yare ama almadı, Sandalli hayatın boşu gibisin. |
hepinize tesekkür ederim yüreginize saglık yi geceler ...........
|
sivaBURs artık son noktayı koy,
Kabuğuyla yeme portakalı soy, Bunu sen istedin yalnızlığa doy, İnsanın yirmilik dişi gibisin. |
[COLOR="Red"][B]Gonul ablam hayat dolu neseliydin
simdi gectin bir kenara nicin yoksa yine mi kel meselesi bilelim suan dut yemis bulbul gibisin:D:D[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:33. |
|