![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Onu görünce her yer şendi,
Zaman su gibi geldi geçti, Giderken aklım başımdan gitti, Az daha dur demiştim duydun mu? |
Duyamadım sesini benim kulağım sağır,
Yırtıp ta boğazını hadi az daha bağır, Koridor uzakta mı, aklını geri çağır, Geride kalan aklı sil diyorum duydun mu? |
Çoktan beri uğramadım buraya,
kazanları verdim bende kalaya, arayan yok soranım yok ne ala, sesim çıkmaz uzaklarda duydun mu.? |
Nedense uğramaz Salim buraya,
Kara kedi girmiş belli araya, Gel de ilaç olsun onmaz yaraya, Ozanlarım seni sorar duydun mu? |
Ara sıra uğrarım bende buraya,
Kara kedi asla giremezki araya, Ben değer vermem asla paraya, Ozanlara selam saldım duydun mu.? |
Varlığın etti beni tiryaki
Yüreğimde yerin oldu baki Sözlerin ruhuma oluyor saki Can cananı soruyor duydun mu ? |
[B][I]Selam olsun oznlar diyarına,[/I][/B]
[B][I]Bende geldim atışmalar kervanına.[/I][/B] [B][I]Düşmeyelim kimslerin tuzaklarına,[/I][/B] [B][I]HaZaN da atışmaya katıldı duydun mu?[/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;527086]
[B][I]Selam olsun oznlar diyarına,[/I][/B] [B][I]Bende geldim atışmalar kervanına.[/I][/B] [B][I]Düşmeyelim kimslerin tuzaklarına,[/I][/B] [B][I]HaZaN da atışmaya katıldı duydun mu?[/I][/B][/QUOTE] Hoşgeldin ozan'ım aleyküm selam Biraz uzak kaldı senle selam, kelam Mazeretin vardı haberin alam Bizi fazla yalnız koyma duydun mu ? :) |
Havalar ısındı yüzümüz güldü,
Eski dostlar bizim halimiz sordu, Gören gözlerimiz göremez oldu, Sivastan bir ses geldi duydun mu.? |
Arada bir yazar Salim ozan
Gönlüne düşmesin hiç hazan Bir yapan vardır birde bozan Ustayı arıyorum duydun mu ? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:24. |
|