![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Sen gittin bağıma efkar dikildi,
Sen gittin yüreğe hasret ekildi, Sen gittin ummanın suyu çekildi, Susuz denizlerde yüzdüm duydun mu? |
Mutlu olacaktık vermiştik karar,
Yokluğun inan ki aklıma zarar, Canım deyişlerin canıma yarar, Sensizlikten artık bezdim duydun mu? |
Sözünü bozup da başlama yine,
Bozsan da tövbe et, yanmasın sine, Döküp de efkarı süt eleğine, Elekten geçirip süzdüm duydun mu? |
Sevdan için can ektim,
Seni beklerken neler çektim, Gelir diye hep yollara baktım, Ne kadar gamsızmışsın duydunmu?:) |
Bir gitti ki benden kararttı günü,
Ne çabuk unuttu, aşkları, dünü, Bulunmaz mı yarın imani, dini, Bu akşam kalbimi üzdüm duydun mu? |
İçimden gururu hep söktüm diye,
Vefasız önünde diz çöktüm diye, Yaş değil gözümden kan döktüm diye, Kendime ne kadar kızdım duydun mu? |
[COLOR="Red"][B]bana durma hic susma anlat demek istersin
sunuda unutma hersey soylenmez bilmelisin ''seni seviyorum'' derken inanmak sestemidir bunu duymak icin yuregime inmeyi bilmelisin duydun mu[/B][/COLOR]? |
Ben bazen dalarım, giderim benden,
Canıma can oldun silinmen tenden, Öyle bağlıyım ki kopamam senden, Bunu bir tek sana yazdım duydun mu? |
Ağustos ayında sevdam soğudu,
Dinle ta derinden gelir ağıdı, Yüreğim elimde kese kağıdı, Kıvırdım, katladım, büzdüm duydun mu? |
Sen de mi gidersin beni koyupta,
Aşkını kalbimden, tenden soyupta, Dondum bak burada sensiz buyupta, Sen yokken ayazı sezdim duydun mu? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:47. |
|