Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12212)

EMİRGİL 18.11.2008 20:11

--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

Pazar günü yapacagımız toplantıya katılımın büyük olmasını bende bekliyorum ve ümit ediyorum.

EMİRGİL 18.11.2008 20:14

Zeki abi iyi akşamlar.Abi perşembe günü Adapazarı ve Düzcede bazı işlerim olacak dolayısı ile akşam gelememe durumum söz konusu!Önceden bilgi verirsen sevinirim demiştin.Bilgin olsun.

EMİRGİL 18.11.2008 20:21

Şu an benle birlikte 3 kişi sitede!Girinde yazalım kardeşim.1 kayıtlı üye 2 misafir......!

veysel ayaz 18.11.2008 22:07

[QUOTE=sıddık_rahat;334230]allahın selameti bütün köyümün insanlarının üzerine olsun ben biraz vaaz vermiş gibi olucam ama haddim olmayarak herkes şunu çok iyi bilmelidirki bir sülale öbür sülaleden üstün değildir.bir kişi de diğer bir kişiden üstün değildir.
üstünlük yalnız allah c.c. imandadır ve hayır hasenah yapandadır.gurur ve kibirde şeytandandır.kimse yanlış anlamasın bence güzel olan budur[/QUOTE]

güzel bir özetleme olmuş ne denebilir ki bu yazılanlar için . Herkese selam olsun katılımda artış var herkese hoşgeldin diyoruz ve hafta sonu toplanmak iin çalışmalara devam ediyoruz. Ben kendi adıma civardaki gördüklerime iletiyorum. Birlikten kuvvet doğar. İyi geceler

i.yigit 19.11.2008 17:15

herkese selam olsun hafta yapacagımız toplantıdan dernek için inşallah nihayi karar çıkar

ben dernek kuruluması için her türlü destek için ben varım hepte olacagım saygılarımla

ilhan YİĞİT

i.yigit 19.11.2008 17:21

en sonunda köyümüzün bi web sitesi oldu

[url]www.caygoren.com[/url] un sizlere en iyi hizmet sunabilmek için

çalışmalarımız devam etmektedir inşallah en kısa zamanda

sabırsızlıkla bekliyoruz ilhan YİĞİT

bu bir çaygörenköyü derneği hizmetidir

turi 19.11.2008 17:36

Cevap: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

.............................
resim icin teşekkür ederim

sıddık_rahat 19.11.2008 22:36

akşam yazdığım için herkese hayırlı akşamlar diliyorum.pazar günü yapacağımız toplantı eminimki katılım çok olacaktır.benim bir tavsiyem olacak burada yaptığmız ve yapacağimız toplantı gibi sivasta da bir veya bi kaç toplantı yapılsın tabi köydekiler de davet edilerek.çünkü sivasta da oturan baya köylümüz var.buradan bizlerle iletişim kurabilecek üç veya dört kişi orada iyi organize ederek sivasta toplana bilirler.burada bizler üzerimize düşeni yaparız oradakilerde kendi üzerlerine düşeni yaparlar.
bu toplantılar yapıldıktan sonra hem orada hem burada birlik ve beraberliğimizi sağlarsakki sağlanacaktır bu derneği en güzel şekilde kurarız.herkese selam ve saygılar.

zeki yigit 20.11.2008 17:17

sevgili ali karadaş umarımki her şey yolunda gidiyordur cunku katılım bayagı buyuk olacak selamlarımla zeki yigit

i.yigit 20.11.2008 19:48

evet katılım baya kalabalık olacak inşallah emegimiz boşa gitmez
ben eminimki bu dernek işi olacak çünkü sevgili İBRAMİM YİĞİT benim amcamoğlu olur onunda orada olcagı haberini aldım çok sevindim abdurahman YİĞİT DE geliyor.
saygılar

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:01.