![]() |
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
dönüp dolaşıp aynı noktaya varıyoruz. aylardır aynı yerdeyiz.
|
[QUOTE=goramaz;486095]dönüp dolaşıp aynı noktaya varıyoruz. aylardır aynı yerdeyiz.[/QUOTE]
osandıysan girme diyecem ama bende aynı düşünüyorum |
yeni birşey yazılmış mı diye bakıyorum abi. hepimiz bu kısır döngünün içindeyiz ben dahil
|
[B]bu faşist;bunun yorumu okunmaz
bu alperen ocaklı; -sizde çok oldunuz... bu alevi;kesin din dışı bişeyler yazmıştır bu kafatası milliyetçisine iki laf vurayım galeyana getireyim aha buda akp li (kandırılmış anadolu çocuğu) nasıl zarar versemki.. gibi.. düşünceleri beynimizden atmadığımız sürece bir arpa boyu kadar yol gidemeyiz..[/B] |
[B]niyet okumaya başlama hemen
ön yargıyı bırak son yargıya bak önüne geleni taşlama hemen ön yargıyı bırak son yargıya bak bekle gör saati günü haftayı insafsız davranıp vurma yaftayı ne berduşu zem et ne softayı ön yargıyı bırak son yargıya bak peşin hükmün sonu ah ile zardır geniş bakmayanın dünyası dardır virane içinde hazine vardır ön yargıyı bırak son yargıya bak laf-ı güzaf ile karın doyurma rengine bakarak adam kayırma şucu bucu diye insan ayırma ön yargıyı bırak son yargıya bak kah çağdaş kah yobaz kah ilerici güya kimi uygar kimi gerici vazgeç fişlemekten olma yerici ön yargıyı bırak son yargıya bak bak aynanın karşısına geçerek herkesin kendini görmesi gerek mahkeme-i kübra mısın mübarek ön yargıyı bırak son yargıya bak[/B]...........Uğur IŞILAK |
[B]ne güzel kürt açılımı şiir sayfası olmuş :)
neden burada açılım yandaşları retoriğe sığınıp acitasyona bağlar hemen de getirilen eleştirilere yanıt vermezlerki. Sayfalar dolusu açılıma eleştiri yaptım bir tanesine daha doğru dürüst bir cevap alamadım. Şimdi diyorumki önyargıyı bırak eleştirilere bak ;)[/B] |
[QUOTE=betüs58;486077]bbosver cleyy abi bu gidisle bisi anlatamiycazz herhalde bizz...israrla sölediklerimizi baska yerlere cekenler var...allahtan cley abim gurbetsokaklari ve bunlar gibi müslüman kardeslerim var yoksa affedersiniz ama zivanadan cikardim herhalde...[/QUOTE]
[B]Aaa çok ayip bende Müslümanim :D itirazin mi var kardesim?! pkk ve Kürtler ayriysa onlari desteklemicekler canim , git önce bunlari bir zahmet onlara anlat sonra buraya gel bana savun , bende sana sadece Amenna hepimiz kardesiz derm:) [/B] |
onu ben hep yazdım da anlatamasın dilşad boşuna yorulma
|
[QUOTE=doğan bulut;486219]onu ben hep yazdım da anlatamasın dilşad boşuna yorulma[/QUOTE]
[B]Her görüse saygi var derler , ama bir kesimi sevme irkci damgasini yersin , müslümanliktan bile cikariyorlar . Bu nasil bir zihniyet anlamadim ki? itler meydana iner barisci kesililer basima Türkler Vatanini savunur , irkci provakator olunur ? Kendi ülkesin'de kücük görünen varsa belli oluyor . Vesselam abi , karsimdakinin anlicagi kadar konuscaksin anlamiyorsa ne yapabilirisn . [/B] |
[QUOTE=doğan bulut;486219]onu ben hep yazdım da anlatamasın dilşad boşuna yorulma[/QUOTE]
[B]Doğan abi sen hep farklı yazıyorsun hangisini anlayacağımızı şaşırıyoruz. :) Bir de burda sorayım cevap ver. Bütün kürtler PKK lı mı?[/B] [QUOTE=Urumçi;486192][B]ne güzel kürt açılımı şiir sayfası olmuş :) neden burada açılım yandaşları retoriğe sığınıp acitasyona bağlar hemen de getirilen eleştirilere yanıt vermezlerki. Sayfalar dolusu açılıma eleştiri yaptım bir tanesine daha doğru dürüst bir cevap alamadım. Şimdi diyorumki önyargıyı bırak eleştirilere bak ;)[/B][/QUOTE] [B]her zaman senin demogojilerin okunacak değil tabi. Arasıra şiir de yazmak lazım. Bütün kürtlerin terörist olmadığını anlatamadığın kişilere başka ne anlatabilirsinki. [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:43. |