![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
gönüüül bende yapmadım daha kahvaltı bendeeee
|
[B]Günaydın Bilal ve Arif Coşkun bey:D
Kuşum sanada maşallah ne diyim artık bilemıyorum öglevaltı olur seninkide.:D[/B] |
[QUOTE=HasreT;534494]Günaydın Arif Coşkun beyy :) nasılsınız görüşmeyeli[/QUOTE]
Teşekkür ederim Hasret hanım, hava açık güneşli sıcaklık normal bir bahar havası görüntüsünde, bu havalarda hep iyi olurum. Sizde iyisiniz umarım , hava nasıl oralarda üşüyormusun :) |
[QUOTE=ela58;534492]nese bana bu kadar sohbet yeterli daha çok işim var ev işi filan bide bi yere davetliyim oraya gitcem[/QUOTE]
aklimiza düsürdün pastayi kactin ela offfffffffffffffffffffff |
[QUOTE=gönlüm58;534504][B]Günaydın Bilal ve Arif Coşkun bey:D
Kuşum sanada maşallah ne diyim artık bilemıyorum öglevaltı olur seninkide.:D[/B][/QUOTE] olsun ögleyi yaparsam iyi [B]YATVALTI[/B] olacak bu gidişle ellahamki |
bende yapmadim kahvaltiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
[QUOTE=arifcoskun;534505]Teşekkür ederim Hasret hanım, hava açık güneşli sıcaklık normal bir bahar havası görüntüsünde, bu havalarda hep iyi olurum. Sizde iyisiniz umarım , hava nasıl oralarda üşüyormusun :)[/QUOTE]
Rica ederim Arif Bey burda da hava aynı dediğn gibi bende çok iyiym, nedense temizlik yapasım gelir böyle havalarda malum bahar temizliği zamanı heryerde yapıldıgı gibi benim evdede oluyor :) yok üşümüyorum :D |
slm ii sabahlar
ancak bulabildim acemiyim ben sengül arkadaşlar nasılsınız |
İnanmıyorum sengül bulmuşsunnnnnnnnn hoşgeldın cnm nasılsın?
|
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=17925&token=16455[/IMG]
ne yesem acaba |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:43. |
|