![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Girdin çıkamadın garip serine,
Bu sevda yüzeyden indi derine Sevgi sözü varken bunun yerine, Kurşun sıktın ölemedim Cimcime. |
Bin ümit vererek kandırdın beni,
Sönmeyen ateşte yandırdın beni, Sıcağını çekip dondurdun beni, Senden sonra gülemedim Cimcime. |
Hep doğru bildiğim yoldan sapmışken,
Allah’tan bir sonra sana tapmışken, Ben seni kendime canan yapmışken, Bacımmışsın bilemedim Cimcime. |
Diyari de uğramıyor yanıma,
Sazın, sözün şifa versin anıma, Sen yokken Cimcime kıyar canıma, Diyari´yi bulamadım Cimcime. |
Bu ayak beni fazlasıyla aştı,
Gönlüm bu işe nasılda şaştı, Akşamdan ödev verilseydi oda kaçtı, Beni bu hale getirdinya helal sana Cimcime...:):):) |
sivaBURs gönlüne yaralar açtın,
Kovaladım ama devamlı kaçtın, Kelebek misali avcumdan uçtun, Ben arkandan gelemedim Cimcime. |
Bu cimcime çok yara açmış belli,
Sevdim demiş sevmemiş demekki, Sarı'nın Kel'in ettikleri yetmedi, Birde sen canımızı yaktın Cimcime... |
[QUOTE=gönlüm58;528058]Bu ayak beni fazlasıyla aştı,
Gönlüm bu işe nasılda şaştı, Akşamdan ödev verilseydi oda kaçtı, Beni bu hale getirdinya helal sana Cimcime...:):):)[/QUOTE] Ağlama be Gönlüm, içim buruldu, Her akşam sevdadan düzen kuruldu, Kederli yazmaktan yürek yoruldu, Neşeli bir ayak ver de yazalım. |
Sandalli´ya eldin, aleme kardeş,
Sen mişsin dünyamda en büyük kalleş, Şimdi hayatını yaşarşın beleş, Senin gibi olamadım Cimcime. |
[QUOTE=sivaBURs;528062]Ağlama be Gönlüm, içim buruldu,
Her akşam sevdadan düzen kuruldu, Kederli yazmaktan yürek yoruldu, Neşeli bir ayak ver de yazalım.[/QUOTE] Yok yok Cimcimeye yazalım, Öfkemizi mısralara kazalım, Sen böyle yanarken nasıl neşe bulalım, İntikamımız acı olacak Cimcime...:):) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:44. |
|