![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Sen iste yeter ki Etna'yı delem,
En güzel yerinde yapalım alem, Alıp elimize kırmızı kalem, Beyazda iz kalır morda yazalım. |
Benim özlemlerim yurduma dolu,
Gurbet ellerinde yormuşum kolu, Vatana düşerse ozanın yolu, Niğde´den geçipte Bor´da yazalim. |
[QUOTE=gönlüm58;528076]Aklıma geldi gidemedıgım İtalya turum,
Floransa,Venedik hayaller kurdum, Vizem dönünce ben burda dondum, Üstüne birde Roma yazalım...:):)[/QUOTE] Madem gidemedin işte bir davet, De gelin desem ben deyin ki evet, Sen bir papyon tak üstat kravat, Birlikte çıkıp da turda yazalım.:) |
İki kafadar İtalya'ya gidecek,
Venedikte gondola binecek, Barlarda gezüp eglenecek, Bunun üstüne bana soguk su yazalım...:D |
Sandalli dediğin delinin biri,
Kafası çok kalın, bedeni iri, Seninle olsun da önemsiz yeri, Bir yer bulamazsak burda yazalim. |
[QUOTE=sivaBURs;528081]Madem gidemedin işte bir davet,
De gelin desem ben deyin ki evet, Sen bir papyon tak üstat kravat, Birlikte çıkıp da turda yazalım.:)[/QUOTE] Ah sorma üstat italya neler etti, Günlerce konsoloslukta bekletti, Devlet çalışanı belgesi istedi, Vizemin üstüne çizik yazalım... |
[QUOTE=sandalli;528083]Sandalli dediğin delinin biri,
Kafası çok kalın, bedeni iri, Seninle olsun da önemsiz yeri, Bir yer bulamazsak burda yazalim.[/QUOTE] Soyguna çıkarsa acemi hırsız, Ay akşamdan doğar ne kadar şanssız, sivaBURs bilir ki gitmek imkansız, Sivas dağlarında karda yazalım.:) Yüreğinize sağlık üstatlarım. Kalın sağlıcakla, iyi geceler. |
Duvarda asılı duruyor sazım
Bağırırım duyulmaz hiç avazım Geçmez oldu kimselere nazım Temiz bir sayfa açıp yazalım |
[QUOTE=arifcoskun;528316]Duvarda asılı duruyor sazım
Bağırırım duyulmaz hiç avazım Geçmez oldu kimselere nazım Temiz bir sayfa açıp yazalım[/QUOTE] Yakın ocakları çaylar kaynasın, Arif abi benle tavla oynasın, Yüreği güzelim bize aynasın, Dost ile düşmanı seçip yazalım. |
[QUOTE=sandalli;528321]
Yakın ocakları çaylar kaynasın, Arif abi benle tavla oynasın, Yüreği güzelim bize aynasın, Dost ile düşmanı seçip yazalım.[/QUOTE] Gönül sohbet ister çay bahane Zarlar bu günlerde hep yekte Kimi okeye dönüyo kimi tekte Dostluğun kitabını yeniden yazalım |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:41. |
|