![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=kronick;337113][B][COLOR=darkorange]tüm zamanlar feda olsun yoluna[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]çay kahvenin lafımı olur senin yanında[/COLOR][/B] [/quote] Çok teşekkürler ederim yürekten sana İçmiş kadar memnun oldum ben buna Bende gideyim eğer izinin varsa İyi geceler ve renkli rüyalar olsun sana |
[quote=arifcoskun;337117]Çok teşekkürler ederim yürekten sana
İçmiş kadar memnun oldum ben buna Bende gideyim eğer izinin varsa İyi geceler ve renkli rüyalar olsun sana[/quote] [COLOR=darkorange][B]izin ne demek estafurullah[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]bugünde böyle geçti elhamdülillah[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yarındevam ederiz inşallah[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gelmemezlik etmeyin kötü olur mazallah [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;337121][COLOR=darkorange][B]izin ne demek estafurullah[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]bugünde böyle geçti elhamdülillah[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yarındevam ederiz inşallah[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gelmemezlik etmeyin kötü olur mazallah [/COLOR][/B][/QUOTE] Deli çoban varmış köyün birinde Sevmiş Iraz kızı ateş derinde Tutup elinden kaçırırmış dağa Eli olsaymış onun elinde |
Açmış hislerini bizimki kıza
Kız isyan etmiş babam bir ağa Sen çobansın uzak git benden Açıktır gözüm düşmem tuzağa |
Gurbanın olam Iraz
Nolur gül bana biraz Dağda toplarım sana Kendi elimle kiraz |
Cık demiş de bir kez Gavurun kızı
Sen tazıdan mı aldın bu hızı Babam vermez beni sana Seni beni bilmez gönül hırsızı |
Ya arkadaşlar bu hikaye bitmez
Aşık olan erkenden gitmez Ses verin sesime uyudunuz mu Bin uyku bir dakka muhabbet etmez |
[QUOTE=sivaBURs;337182]Ya arkadaşlar bu hikaye bitmez
Aşık olan erkenden gitmez Ses verin sesime uyudunuz mu Bin uyku bir dakka muhabbet etmez[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Sende herkes gittikden sonra gelirsin Herkesin bu saatde uykusu gelir bilmezmisin Yok ama illede ben yazim ben okuyayim dersin Daha bizi neye beklersin[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]Iraz kıza fazlaca dalma
kzuyu kurda bırakma sürüne sahip ol deli çoban postu deldirirsen dersin yandım anam [/COLOR][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;337187][B][I][COLOR="Magenta"]Sende herkes gittikden sonra gelirsin
Herkesin bu saatde uykusu gelir bilmezmisin Yok ama illede ben yazim ben okuyayim dersin Daha bizi neye beklersin[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Bunu söylemek için mi geldin A sweet söyle ki nedir derdin Buradayım arkadaşım diyeceğine Ne gerek ortamı neden gerdin |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:04. |
|