![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Dertler yazmakla bitecek olsa
Cektigim cileler yetecek olsa Gönül fermen dinleyecek olsa Bir dakika durmaz burdan giderim. |
[QUOTE=yerliturkuaz;365307][B]Gurbet elde çalışmak zor
Ekmek parası kazanıpda geçinmek zor... Ama gün gelecek memleketime gidecem Kararaslı ile halay çekecem...[/B][/QUOTE] Halay basi sen cek ben bakayim Ellerine kirmizi kinalar yakayim Eger dönüs vizem cikarsa Mevladan InseAllah ucagin ön koltugunda olayim |
Felek atti gurbet ele yazimi
Örtme bacim hasretliyim yüzümü Zalim dünya yetim koydu özümü Anasiz kalinca cigerim sizlar |
[B][QUOTE=karatasli;365310]Halay basi sen cek ben bakayim
Ellerine kirmizi kinalar yakayim Eger dönüs vizem cikarsa Mevladan InseAllah ucagin ön koltugunda olayim[/QUOTE] Sen iste yeterki Halay başı oldum gitti Birde peşimize taktık mı ozanları Her yer oldu bayram yeri...[/B] |
Nice asik bu sevdaya boyandi
Nice gafil bu gafletten uyandi Karatasli bu gurbete iyi dayandi Ceker giderim bu ellerden garipleyin |
[quote=kronick;365294][B][COLOR=darkorange]anlatmak çare olsa benim derdime[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]çekmezdim o zaman bu kadar çile[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bu kadar yük fazla gelir bu insana[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]allahım yetmezmi bu kadar sınama ?[/COLOR][/B] [/quote] Anlatmak paylaşmak hafifletir insanı Aldırma bu kadar yıpratma bedeni Hayatta üzmeye değmez kendini Yarınlar hep güzel olacak desem olmaz mı ? . |
Ya iste böyledir gariplerin herbirisi
Bunlar bize Felegin hediyesi Ömür bitmeden bitmiyor gurbetcinin cilesi Selam olsun vatanima yurduma |
[B][COLOR=darkorange]
umut,umut,umut hep yarınlarla kendini avut dertler dağ gibi mutluluk bir avuç elde var sıfır hiç değişmez sonuç [/COLOR][/B] |
[B]Birde başkalarını düşün
Umudunu yitirmişleri düşün Şükret halie haline şükret Umutla bak yarınlara Bak ki güneşin umutla doğsun....[/B] |
[QUOTE=kronick;365320][B][COLOR=darkorange]
umut,umut,umut hep yarınlarla kendini avut dertler dağ gibi mutluluk bir avuç elde var sıfır hiç değişmez sonuç [/COLOR][/B][/QUOTE] Senindemi umudun kalmadi yarina Felek darbesini vurur hep garibe Eger cikmak nasip olursa yarina Umut fakirin ekmegi ye Allah ye |
Yinede sen kalbini bozma sabret
Allah´tan umut kesilmez ha gayret Bu gemide cikar karaya elbet Dostum dayan sabrin sonu selamet |
[B][COLOR="DarkOrange"]neyse bu konuları artık geçelim
eski defterleri bir bir dürelim yardım bekleyenlere dua edelim belki içimiz ferahlar desem olmaz mı ? [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]ne oldu sustunuz sözlermi bitti[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]yoksa bana yüreğinizmi gücendi belkide sizin içiniz geçti hadi cevap yazan ozanlar gelsin [/COLOR][/B] |
Azalıyor sevgiler bitiyor ümitler
Dost dostuna güzel şeyler öğütler Fena olur herzaman maskeli yüzler Kimse alınmasın bunlar güzel sözler . |
[B][COLOR=darkorange]bu gecelik veda ediyorum sizlere[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]doyum olmadı yine sohbetinize[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yarın görüşürüz allah kısmet ederse[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]iyi geceler diliyorum herkeslere :D:D:D (güzel oldu yaaa )[/COLOR][/B] |
[B]Kronick ablamız giderde ben kalır mıyım
Cümleten hayırlı geceler Ozanlar diyar Sivas'ımızdan Hasret ve özlemle tekrardan hayırlı geceler...[/B] |
[quote=kronick;365350][B][COLOR=darkorange]bu gecelik veda ediyorum sizlere[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]doyum olmadı yine sohbetinize[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yarın görüşürüz allah kısmet ederse[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]iyi geceler diliyorum herkeslere :D:D:D[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange](güzel oldu yaaa )[/COLOR][/B][/quote] iyi geceler olsun kronick kardeşim Yarın format at gel öyle beklerim Silmekten yoruldu inan bileklerim İyi geceler iyi uykular dilerim :D . |
Bir ümitle yolarini bekledim,
Günlerimi gecelere ekledim, Derdimin üstüne derdi yükledim, Gelmedin sari saclim gelmedin. |
Sari`nin saclari altin sarisi,
Sari gelin bu dünyanin yarisi, Belli ki bu gelin yigit karisi, Güzelin yanida yigit olmali. |
Sari gelin vurulmusum sesine,
Yurtdan ayrildim yar hevesine, Yetis artik nolur son nefesime, Seni seven asik ölüyor sarim. |
Zenginin denizde yüzüyor yati,
Günese seripte kuruttuk dutu, Nolur sari gelin sen olma kati, Yalvara yalvara kurudu dilim. |
Ozanlar sustular cikmaz sesleri,
Hayatta olmadik bizler serseri, Sari saclim dönsende artik geri, Yüregimde yanan atesler sönsün. |
ben geldim siz ciktiniz
söyleyin benden bukadarmi biktiniz gelmis herkes yeniden bir araya kalmasin bundan sonra kimse arada |
Akilli olanlar senden bikmazlar,
Senden baskasina türkü yakmazlar, Kafasina mor kelebek takmazlar, Hosgeldin sen hele sefa getirdin. |
sen burada miydin abicim
seni görünce sevindim iste o bicim umarim hersey yolundadir sagligin sihatin yerindedir |
Sana bir cay veremde demlen,
Söyle oturupta iyice dinlen, Sonrada dogurca koltuga yönlen. Oturup bir güzel dinlen gönlünce. |
Herseyler yolunda herkesler iyi,
Olacagim birgün hamburgun beyi, Istersen calarim sana ben neyi, Dinleyip kederden uzak olalim. |
olurmu hic öyle sey
ben yaparim senin icin cok sey cay demleyip sana hizmet etmek hic bisey senin gönlünü tutmak benim icin her sey |
Öyle olsun demle hadi sen cayi,
Günlere ekledim beklerdim ayi, Kimseler sanmasin kendini dayi, Bu alemde kralda yok sahta yok. |
sogumadan getirdim elimle cayi
sen vazgecme gel bu isten dayi tutturursun birgün sende iyisinden sayi catlatirsin gönüle giden fayi : ))) |
Kuslar mi konmus pinar basina,
Kelebekler gelmis kizil sacina, Sürmeler cektin mi kalem kasina, Güzelligin dillere destan mi bacim. |
istedimki ortalik senlensin
hayatim yesillerle dolu renklensin gönlüm biraz olsun neselensin kelebekler buna sebeplensin |
Sacina kondurmus sari kelebek,
Cok iyi birisi bu kiz bir melek, Yapmasin O kiza kimseler kelek, Yaninda bir sürü abileri var. |
benim abilerim var korksunlar
beni rabbimden baskasina sormasinlar var aksamdan beri icimde bir burukluk umarim yasatmaz bu bana sogukluk |
Bir sogukluk döner durur ortada,
Baliklar takilmis baksan oltada, Mapusta atilan sessiz voltada, Ne cigliklar gizli duyabilirsen. |
iyiki denk geldim bu aksam sana
huzur ve nese kattin biraz da olsun gönlüme dilerim hep var olursun abim olarak ömrümde olur insallah en hayirli seyler hep gönlünce |
Ne güzel burdasin ne güzel geldin,
Sen benim halimi nereden bildin, Belkide uzaktan garibi gördün, Gelip yaralara sürersin merhem. |
DOĞMADAN YAZILMIŞ ALNIMA GURBET
ANAYA SILAYA GARDAŞA HASRET YILLAR YILI GÖNÜL SEVGİLİYE HASRET YETER BE GURBET YETER BİZİ TERKET |
hissederim ben kalbi güzel olani
iclerinde bana ihtiyac duyani gecikmeden sorarim halini olursa faydasi gönlüne sürerim tatli dilimi... |
Hosgeldin [COLOR="Red"]Yigido [/COLOR]serefler verdin,
Ozanin derdine dermani sürdün, Kardesler burada sende mi gördün, Buyur gel sohbete katil kardesim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:15. |