![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
slm kızlar nasılsınız ...bu koca sitede bir avuç hanımefendimi var..
|
[IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=548&pictureid=3389[/IMG]
selamlar sevgili sitemizin sevgili sakinleri. |
A.Selam sohbetiniz bol olsun dostlar.
|
[QUOTE=AKÇA;567095]slm kızlar nasılsınız ...bu koca sitede bir avuç hanımefendimi var..[/QUOTE]
a.selam akça ben iyiyim gendi adıma.... bir avuçta yasaklı hanımefendi var :D :D |
[B]Yasaklı Hanımefendilerin sadece nickleri yasaklı. Gendileri gayet normal giriyorlar :)[/B]
|
uzun olur şu sivasın bidesi
açılmış yene sohbet odası bu gidiş olur günün modası ozanlar yine kaldı yalınız |
[QUOTE=OSMAN ECE;567200]uzun olur şu sivasın bidesi
açılmış yene sohbet odası bu gidiş olur günün modası ozanlar yine kaldı yalınız[/QUOTE] [I][B]Oda açık gelen yoktur ozanım Selam versek alan yoktur ozanım Çalmaz sazım düzen yoktur ozanım Bende gidiyorum kalın yalınız.....[/B][/I] |
sevgili hasret ..asenalar yaramazlıkmı yaptı kimler yasaklı acep yeni olduğum için henüz tanımıyorum prenssesleri...
|
[QUOTE=AKÇA;567213]sevgili hasret ..asenalar yaramazlıkmı yaptı kimler yasaklı acep yeni olduğum için henüz tanımıyorum prenssesleri...[/QUOTE]
sevgili akça...benim tanıdıgım asena degil :D geldikleri zaman görürsün, tanışırsın merak etme :) |
[QUOTE=AKÇA;567213]sevgili hasret ..asenalar yaramazlıkmı yaptı kimler yasaklı acep yeni olduğum için henüz tanımıyorum prenssesleri...[/QUOTE]
Maşallah yenisin ama her şeyden haberin var,en az benim kadar yenisin.:):):) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:57. |
|