![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;337192]Bunu söylemek için mi geldin
A sweet söyle ki nedir derdin Buradayım arkadaşım diyeceğine Ne gerek ortamı neden gerdin[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Yok neden ortami gereyim Bende birseyler yazayim istedim Yok darildinsa yazmam Ben istersen geri gideyim[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=kronick;337191][B][COLOR=darkorange]Iraz kıza fazlaca dalma
kzuyu kurda bırakma sürüne sahip ol deli çoban postu deldirirsen dersin yandım anam [/COLOR][/B][/QUOTE] Bu Iraz var ya siz bilemezsiniz Açtığı yarayı silemezsiniz Ağa kızı koymuş kendi adını Altında ne yatar göremezsiniz |
Safak söktü uyku yoktur gözünde,
Coban gezer yokusunda düzünde, Yakalarsa eger aga seni közünde, Pisirir karismam demedi deme. |
[QUOTE=Sweetgirl;337197][B][I][COLOR="Magenta"]Yok neden ortami gereyim
Bende birseyler yazayim istedim Yok darildinsa yazmam Ben istersen geri gideyim[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Gelirken izin mi aldın giderken alıyon Kendin söylüyon kendin çalıyon Ben gitmeni istemiyorum Sen beni kaba mı sanıyon |
[QUOTE=sandalli;337200]Safak söktü uyku yoktur gözünde,
Coban gezer yokusunda düzünde, Yakalarsa eger aga seni közünde, Pisirir karismam demedi deme.[/QUOTE] Sağol kardeş uyarın için Dileğin ne hoş bak yarın için Ben de seni gözcü yaparım Unutma bu senin çıkarın için |
[B][COLOR=darkorange]Aman neyse canım bilmekde istemem
özel hayatları ile ilgilenemem[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bu nasıl aşkmış hiç bilemem kimin kalbi kimde ben kestiremem [/COLOR][/B] |
Iraz kiz almis O`nun aklin basindan,
Hayir gelmez topragindan tasindan, Utanmaz mi aga baba yasindan, Iraz kizla cobani rahat birakmaz. |
[B][COLOR=darkorange]roller tamamlanmış bekçide tamam
gidip ağaya haber vermeli heman soracaktır sizden bir bir hesap olacaktır yürekleriniz yanık kebab [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;337201]Gelirken izin mi aldın giderken alıyon
Kendin söylüyon kendin çalıyon Ben gitmeni istemiyorum Sen beni kaba mı sanıyon[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Gayet kibar birine benziyorsun Biraz fazla asiklarin arkasindan üzülüyorsun Birak giden gitsin, yenisini bulursun Insallah en güzel ASKI bulursun[/COLOR][/I][/B] |
Ya aklıma geldi birden hikaye
Kimseye etmedim kinaye İlla da altında bişey aranmaz Aşk bitti bu yıl belki seneye |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:54. |
|