![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaBURs;529334]Çirkin olmasa da değildi barbi,
Delikanlı gibi sevdim ben harbi, Onun da acaba yanar mı kalbi, Bunları kafama taktım ağladım.[/QUOTE] Bu zamanda nerden bulacaksın barbiyi, Kimse anlamıyor ne delikanlıyı ne de harbiyi, Bence boş degildir onunda yanıyordur kalbi, Dostum üzgün diye oturdum agladım... |
[COLOR="Red"][B]Guzel sen nerelisin secemedim
Su deli gonlume sus diyemedim sen yoluna gitsende vazgecemedim bulbul agladi ben agladim[/B][/COLOR] |
[QUOTE=gönlüm58;529336]Bu zamanda nerden bulacaksın barbiyi,
Kimse anlamıyor ne delikanlıyı ne de harbiyi, Bence boş degildir onunda yanıyordur kalbi, Dostum üzgün diye oturdum agladım...[/QUOTE] Bu tuhaf sevdaya girmeli miydim? Ne olacağını görmeli miydim? İçimi bu kadar germeli miydim? Sözü boğazıma tıktım ağladım. |
Sandalli´yi diyar diyar gezdirdin,
Bu garip yaşamdan çoktan bezdirdin, Ciğerimi hasretinle ezdirdin, Gözümü gözüne diktim ağladim. |
[QUOTE=sivaBURs;529338]Bu tuhaf sevdaya girmeli miydim?
Ne olacağını görmeli miydim? İçimi bu kadar germeli miydim? Sözü boğazıma tıktım ağladım.[/QUOTE] Sen istesende kaçamazdın ki, Gönlüne ziniciri vuramazdın ki, İçin yanarken onsuz duramazdın ki, Sonu gelmedi diye dizlerime vurup agladım... |
kimse anlamaz garibin halinden
anan babanda tutmaz elinden dost hanceri vurur yüreginden garipligime kizdimda agladim |
sitemizin bayan ozanlari forumu ele gecirmisler masallah hepsinin eline yuregine saglik
|
Hayatım üstüne oynadım dama,
Hep kırıp dökerek çevirdim cama, sivaBURs sever mi bilemem ama, İçimden sevgiyi söktüm ağladım. |
Kuşum kaç gündür hastaymış,
Burnunun çekip çekip duruyormuş, Sende yaz dedim takip ediyormuş, Onun bu haline yandım agladım...:D |
[QUOTE=rüzgar79;529342]kimse anlamaz garibin halinden
anan babanda tutmaz elinden dost hanceri vurur yüreginden garipligime kizdimda agladim[/QUOTE] Bunu okuyunca gerçekten agladım,o kadar içindekini yaşadıgını safiyane duygularını dile getirmişsin ki canım benim... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:39. |
|