Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

sivaburs 29.07.2010 23:54

Cevap: Sohbet Odası

[QUOTE=HasreT;567544]şimdi sivaburs beni iyi dinle :D
kronigin yorumu varya üstte, orda içiyordum yazmışya bende onu istyiyorum gördüm yanlış algılama yani aslında cümle kurallıda noktalama işaretleri eksik şu şekil yaparsam; (ecükte kuralsız tamam kabul :mad: )
içiyordum kelimesini, istiyorum.. görmüşüm.İlahi ben .........olsa daha anlaşılır olur gibi gibi sanki :D[/QUOTE]

Tamam şimdi anladım, oh be. Çok teşekkür ederim. Evet aslında konuyu bilince anlam yükleyebiliyorsun ama yalnız başına böyle bir cümle bozuk duruyor işte. Hata benim, özür dilerim.(İyi dinlemiş miyim? :))

HasreT 29.07.2010 23:58

[QUOTE=sivaburs;567545]Tamam şimdi anladım, oh be. Çok teşekkür ederim. Evet aslında konuyu bilince anlam yükleyebiliyorsun ama yalnız başına böyle bir cümle bozuk duruyor işte. Hata benim, özür dilerim.(İyi dinlemiş miyim? :))[/QUOTE]

estagfirullah ne özrü, süper bir dinleyicisin, evet bende dikkat ettim konuyu bilmeyen biri bu benim yorumu okursa hiç anlamı yok, kabul hata benim:D alıntı yapmalıydım

iyi geceler sivaburs görüşmek üzere, ben kaçar zil çaldı :D

sivaburs 30.07.2010 00:03

Kendimi Türk Dil Kurumunun ajanı olarak hissettim birden. (Cevabın "sanane" olsaydı ne derdim acaba):)
Sana da iyi geceler, kendine iyi bak, görüşürüz.

Ebrulum 30.07.2010 11:43

evettttttt
sohbet odasına geldim biraz laflayalım diye amma velkain kimsecikler görünmüyor ortada
e ben biraz kendi kendime laflayayyım bari
mersin bugünn cokkkkkkkkkk sıcak allahım dışarıda işi olanlara dışarıda calaışanlara kolaylıklar versin
daraldım sıkıldım pat iye patlayacagım şimdi huhhhhhh
bu arada cok ta acıktım midemin agrıısndan yiyemiyorum bir şey :)
işte böyleeeeeeee
tam geyik oldu heeeee

kronik 30.07.2010 11:46

[QUOTE=HasreT;567544]şimdi sivaburs beni iyi dinle :D
kronigin yorumu varya üstte, orda içiyordum yazmışya bende onu istyiyorum gördüm yanlış algılama yani aslında cümle kurallıda noktalama işaretleri eksik şu şekil yaparsam; (ecükte kuralsız tamam kabul :mad: )
içiyordum kelimesini, istiyorum.. görmüşüm.İlahi ben .........olsa daha anlaşılır olur gibi gibi sanki :D[/QUOTE]
[B][COLOR=darkorange]sırf bu yüzden bende ne cevap versem diye düşündüm gecenin bir vakti en iyisi vermemek diye düşündüm en sonunda meğer cümlede imiş sorun bende değil :D[/COLOR][/B]

[QUOTE=Ebrulum;567588]evettttttt
sohbet odasına geldim biraz laflayalım diye amma velkain kimsecikler görünmüyor ortada
e ben biraz kendi kendime laflayayyım bari
mersin bugünn cokkkkkkkkkk sıcak allahım dışarıda işi olanlara dışarıda calaışanlara kolaylıklar versin
daraldım sıkıldım pat iye patlayacagım şimdi huhhhhhh
bu arada cok ta acıktım midemin agrıısndan yiyemiyorum bir şey :)
işte böyleeeeeeee
tam geyik oldu heeeee[/QUOTE]
[B][COLOR=darkorange]canım ne oldu midene? sıkıldıysan gel :D gellll[/COLOR][/B]

Ebrulum 30.07.2010 11:51

oy canım arkadaşım benim
iyiki varsın gelirim ama dışarı cıkmaya cesaretim yok tam da öğle vakti ne de iyi olurdu karışılıklı oturmak
neyse nasip diyelim ne edelim

bu arada ben anladım hasretin yazısını nasıl anlamadınız siz anlamadım ki

kronik 30.07.2010 11:53

[QUOTE=Ebrulum;567592]oy canım arkadaşım benim
iyiki varsın gelirim ama dışarı cıkmaya cesaretim yok tam da öğle vakti ne de iyi olurdu karışılıklı oturmak
neyse nasip diyelim ne edelim

bu arada ben anladım hasretin yazısını nasıl anlamadınız siz anlamadım ki[/QUOTE]
[B][COLOR=darkorange] o saatlerde malum kafam yerinde değildi :mad: ondan olsa gerek [/COLOR][/B]

ŞAHBEY 30.07.2010 12:03

sohbet odası dersaneye dönmüş kızlar...bu yaz sıcağında aman amannn camları açın daraldım

kronik 30.07.2010 12:11

[B][COLOR=darkorange]Camları açsak da ne fayda normal şartlarda hava sıcaklığı 37-38 derece iken aşırı nemden dolayı bu oran yükseliyor ve 40 derecenin üzerine çıkıyor [/COLOR][/B]

ŞAHBEY 30.07.2010 12:16

çare tükenmez kılimayı açalım bari...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:26.