![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
[QUOTE=HasreT;567544]şimdi sivaburs beni iyi dinle :D
kronigin yorumu varya üstte, orda içiyordum yazmışya bende onu istyiyorum gördüm yanlış algılama yani aslında cümle kurallıda noktalama işaretleri eksik şu şekil yaparsam; (ecükte kuralsız tamam kabul :mad: ) içiyordum kelimesini, istiyorum.. görmüşüm.İlahi ben .........olsa daha anlaşılır olur gibi gibi sanki :D[/QUOTE] Tamam şimdi anladım, oh be. Çok teşekkür ederim. Evet aslında konuyu bilince anlam yükleyebiliyorsun ama yalnız başına böyle bir cümle bozuk duruyor işte. Hata benim, özür dilerim.(İyi dinlemiş miyim? :)) |
[QUOTE=sivaburs;567545]Tamam şimdi anladım, oh be. Çok teşekkür ederim. Evet aslında konuyu bilince anlam yükleyebiliyorsun ama yalnız başına böyle bir cümle bozuk duruyor işte. Hata benim, özür dilerim.(İyi dinlemiş miyim? :))[/QUOTE]
estagfirullah ne özrü, süper bir dinleyicisin, evet bende dikkat ettim konuyu bilmeyen biri bu benim yorumu okursa hiç anlamı yok, kabul hata benim:D alıntı yapmalıydım iyi geceler sivaburs görüşmek üzere, ben kaçar zil çaldı :D |
Kendimi Türk Dil Kurumunun ajanı olarak hissettim birden. (Cevabın "sanane" olsaydı ne derdim acaba):)
Sana da iyi geceler, kendine iyi bak, görüşürüz. |
evettttttt
sohbet odasına geldim biraz laflayalım diye amma velkain kimsecikler görünmüyor ortada e ben biraz kendi kendime laflayayyım bari mersin bugünn cokkkkkkkkkk sıcak allahım dışarıda işi olanlara dışarıda calaışanlara kolaylıklar versin daraldım sıkıldım pat iye patlayacagım şimdi huhhhhhh bu arada cok ta acıktım midemin agrıısndan yiyemiyorum bir şey :) işte böyleeeeeeee tam geyik oldu heeeee |
[QUOTE=HasreT;567544]şimdi sivaburs beni iyi dinle :D
kronigin yorumu varya üstte, orda içiyordum yazmışya bende onu istyiyorum gördüm yanlış algılama yani aslında cümle kurallıda noktalama işaretleri eksik şu şekil yaparsam; (ecükte kuralsız tamam kabul :mad: ) içiyordum kelimesini, istiyorum.. görmüşüm.İlahi ben .........olsa daha anlaşılır olur gibi gibi sanki :D[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]sırf bu yüzden bende ne cevap versem diye düşündüm gecenin bir vakti en iyisi vermemek diye düşündüm en sonunda meğer cümlede imiş sorun bende değil :D[/COLOR][/B] [QUOTE=Ebrulum;567588]evettttttt sohbet odasına geldim biraz laflayalım diye amma velkain kimsecikler görünmüyor ortada e ben biraz kendi kendime laflayayyım bari mersin bugünn cokkkkkkkkkk sıcak allahım dışarıda işi olanlara dışarıda calaışanlara kolaylıklar versin daraldım sıkıldım pat iye patlayacagım şimdi huhhhhhh bu arada cok ta acıktım midemin agrıısndan yiyemiyorum bir şey :) işte böyleeeeeeee tam geyik oldu heeeee[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]canım ne oldu midene? sıkıldıysan gel :D gellll[/COLOR][/B] |
oy canım arkadaşım benim
iyiki varsın gelirim ama dışarı cıkmaya cesaretim yok tam da öğle vakti ne de iyi olurdu karışılıklı oturmak neyse nasip diyelim ne edelim bu arada ben anladım hasretin yazısını nasıl anlamadınız siz anlamadım ki |
[QUOTE=Ebrulum;567592]oy canım arkadaşım benim
iyiki varsın gelirim ama dışarı cıkmaya cesaretim yok tam da öğle vakti ne de iyi olurdu karışılıklı oturmak neyse nasip diyelim ne edelim bu arada ben anladım hasretin yazısını nasıl anlamadınız siz anlamadım ki[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange] o saatlerde malum kafam yerinde değildi :mad: ondan olsa gerek [/COLOR][/B] |
sohbet odası dersaneye dönmüş kızlar...bu yaz sıcağında aman amannn camları açın daraldım
|
[B][COLOR=darkorange]Camları açsak da ne fayda normal şartlarda hava sıcaklığı 37-38 derece iken aşırı nemden dolayı bu oran yükseliyor ve 40 derecenin üzerine çıkıyor [/COLOR][/B]
|
çare tükenmez kılimayı açalım bari...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:26. |
|