![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=58Sevda;529330][COLOR=red][B]içli içli çalıyor ozanlar sazı[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]kader deyip olmayin razı[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Arif abi sende çal bırak nazı[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Türkü beni hüzünlendirdi ağladım[/COLOR][/B][/QUOTE] Ozanın yüreği hep sevgi dolu Silinmez yazgımız yaşarız onu Yemişim lafları gözlerim dolu Suçum nedir deyip ağladım |
Hayat dedi, dünya küçük bilesin,
Kötü durumlardan ibret alasın, Dedi her konuda geniş olasın, Hayat bana yaşamayı öğretti. |
Sevgiyi örnek al nefret yerine,
Yok et üzüntüyü atma derine, Sırtını çevirme kahpe birine, Hayat bana savaşmayı öğretti. |
Dedi ki ustanım dinle be oğul,
Herkese eğilmek insanlık değil, Sadece Allah’ın önünde eğil, Hayat bana dik durmayı öğretti. |
İnsanlığa çalış vakit var iken,
Her bir kötülüğün olur bir diken, Bu dünyada sana yeter bir mekan, Hayat bana boş dünyayı öğretti. |
Sevdan için can ekmeyi,,
Senin için her şeyi çekmeyi,, Geleceksin diye yollarına bakmayı, Sen varken sensiz yaşamayı ögretti... |
İnsanız kalbimiz sevgi yüklü
Oluruz dost ile çok güçlü Doğru yolu gösterir müftü Yaşam bana sevgiyi öğretti |
Kimseler yetişmez düşme darına,
Güvenme dünyanın haybe varına, Boşal ağlayarak atma yarına, Hayat bana ağlamayı öğretti. |
Severim insanın doğru mertini
Fakiri yoksulu yada zengini Bulursa kalpler dengi dengini Hayat bana bulmayı öğretti |
Gurbet elde hasretindi yaman,
Yüregimden eksik olmazdı duman, Senin hayalinle geçiyordu zaman, Yıldızlara sensiz bakmayı ögretti... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:49. |
|