![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Bugün emekçi kadınlar günü
Kimi cefa kimi sefa sürdü Atamız onları hep eşit gördü Hayatın yükünü çeker kadınlar Ülkemiz ve tüm Dünya kadınlarının gününü kutlar. ve bugünki ayakta "kadınlar" olsun bakalım :) |
[B][COLOR=darkorange]kiminin saçı uzun kiminin aklı[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]kimi titiz kimisi pasaklı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]değişmeyen tek kadın kuralı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]şeytana pabucu ters giydiren kadınlar:D[/COLOR][/B] |
Kimisi anadır, kimisi bacı,
Yürekte bıraktı silinmez acı, Yıllardır çekerim sevdadan sancı, Lafını ağzına tıkar kadınlar. |
Her zaman haklıdır kadınlar
Onlarla şen olur mutfaklar Bırakmaz oynasın çocuklar Evimizin orta direği kadınlar |
Onlar için gurbet gurbet gezerim,
Hileyi, hurdayı O´nda sezerim, Nerde güzel görsem boydan süzerim, Bazen alttan, alttan bakar kadınlar. :) |
Kadın yüreği kaldırmaz acıyı
Evden defeder tembel kocayı Yemek pişirir kurar sofrayı Akşamları gül bekler kadınlar:) |
Çok güzeller sevdim sürdüm peşine,
Biri var ki rastlamadım eşine, Kimisi de hala girer düşüme, Bazen yürekleri yakar kadınlar. |
Kadın çiçektir kıymet bilene
Gönülden bağlanır sevdiğine Ağıtlar yakarlar yeni geline Düğünde halay çeker kadınlar |
Sarı saçlım sensin en güzel kadın,
Silinmez kalbimde sır oldu adın, Gezsem de dünyayı bulunmaz tadın, Dudaktan balları döker kadınlar. |
[B][COLOR=darkorange]kimisi fazla kaçırır yemekde salçayı
düğün dernek gexer sallar kalçayı akşama yer bir ton fırçayı ipe sapa gelmez bazı kadınlar[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:49. |
|