![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
Benim temizledigim yere kimse gelmez, gelseler de kapidan geri dönerler, her yeri DUMAN kaplamis baksana. :P
|
[QUOTE=sandalli;598274]Benim temizledigim yere kimse gelmez, gelseler de kapidan geri dönerler, her yeri DUMAN kaplamis baksana. :P[/QUOTE]
:D olur olur, en azından kötünün iyisi olur sen kolları sıva...... |
[QUOTE=HasreT;598275]:D olur olur, en azından kötünün iyisi olur sen kolları sıva......[/QUOTE]
siz de yardimci olun bari. yönetim de uyumasin. |
[QUOTE=sandalli;598276]siz de yardimci olun bari. yönetim de uyumasin.[/QUOTE]
boşver yönetimi herkes yönetici oldu zaten kardeşim baksana:rolleyes: ben karışmam hele akşam temizlik hiç yapmam annem akşam temizlik yapılmaz 3 harfliler çarpar derdi neme lazım :D |
[QUOTE=HasreT;598277]boşver yönetimi herkes yöneti oldu zaten kardeşim baksana:rolleyes:
ben karışmam hele akşam temizlik hiç yapmam annem akşam temizlik yapılmaz 3 harfliler çarpar derdi neme lazım :D[/QUOTE] ben yapsam sabah niyetine yapardim. ama vazgectim temizlikten. |
[QUOTE=sandalli;598279]ben yapsam sabah niyetine yapardim. ama vazgectim temizlikten.[/QUOTE]
Bencede vazgeç bırak dağınık kalsın ;) ev sahibi kimse o yapsın temizliği :D |
[QUOTE=HasreT;598280]Bencede vazgeç bırak dağınık kalsın ;) ev sahibi kimse o yapsın temizliği :D[/QUOTE]
burada hasta olursak günahi ev sahibine. ben kendi evimi temiz tutarsam bana yeter. :) |
[QUOTE=sandalli;598282]burada hasta olursak günahi ev sahinibe. ben kendi evimi temiz tutarsam bana yeter. :)[/QUOTE]
yanlış yazdın düzelt hemen :D |
[QUOTE=HasreT;598283]yanlış yazdın düzelt hemen :D[/QUOTE]
düzelttim. sagol sende olmasan yanlislar alip basini gidecek. :) |
[QUOTE=sandalli;598284]düzelttim. sagol sende olmasan yanlislar alip basini gidecek. :)[/QUOTE]
[B]Sende sağol Sendeeee :)[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:42. |
|