![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Bu akşam ozanlar kadına yazmış,
Nameler döktürmüş, şekerler ezmiş, Kadınla birlikte dolaşıp gezmiş, Dikkat edin biraz sakar kadınlar. |
Kadın ana demek bazen de avrat,
Vurdukça sopayı bir güzel kıvrat, Yalınız yaşamak inanın berbat, Evlenmeli hemen bekar kadınlar. |
Üstadım dün akşam nerede idin?
O kadar bekledim neden gelmedin? Bu akşam kadına onca laf dedin, Dikkat et ümüğü sıkar kadınlar. :) |
Kimisi yabancı, kimisi yerli,
Mevlam bana versin bir kadın ferli, Çekilmez inan ki olursa kirli, Bazen de çok kötü kokar kadınlar. :) |
Kimi ela gözlü kimi de mavi,
Bazen tatlı dilli bazen de kavi, Çıkmaz yüreğine çakarsa çivi, İnceden gönüle akar kadınlar. |
[QUOTE=sivaBURs;530139]Üstadım dün akşam nerede idin?
O kadar bekledim neden gelmedin? Bu akşam kadına onca laf dedin, Dikkat et ümüğü sıkar kadınlar. :)[/QUOTE] Dün gece erkenden uyuyup kaldim, Sizin sözünüzden neşeler aldım, Bugün kü sohbette kadını buldüm, Kafasın bozarsam yıkar kadınlar. |
Hayatına döker bir ton alçıyı,
Barışmaz küstürsen kovar elçiyi, Sarar bedenini alır ölçüyü, Çok iyi elbise diker kadınlar. |
Sarı´yı tanıdım güzellik vardı,
O´nsuz geçen günler ah ile zardı, Bana destekçiydi, kalbime yardı, Çok zaman insanı eker kadınlar. |
her seye suzmaz laf ederler
ev esya araba isterler kocanin ömrunü yer bitirirler düdüklü tencere gibi kadinlar |
Kadınlar papatya kadınlar bir gül,
Bazen kasımpatı bazen de sümbül, Mutludur bağında öterse bülbül, Dikeni kökünden söker kadınlar. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:35. |
|