![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Pinarin basina varip durmali
Güzellerin hatrini sormali Dudak büküp selam almayanin Kazma kürek alip mezarini kazmali |
[B][COLOR=darkorange]başlık için isterim yazlık ev
içi dayalı döşeli olsun lütfen[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]düğünde de lümuzin kirala sen çırağan sarayında olsa bizim tören [/COLOR][/B] |
Pinar basinda toplanir kizlar
Bu gurbet elde yaralarim sizlar Cosmak istiyor gönül calsin sazlar Yar diye diye ömürde bitti |
[B][COLOR=darkorange]pınar başı ıslanmış sudan
yarimi seçemedim kalabalıktan selam veren olursa o cemaattan selamın alır baş üstüne koyarım [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] |
Yoksa prenses mi bu senin kizin,
Insaallah güzel yazilmis yazin, Cekilmez zaten bu senin nazin, Ceketimi satip yapacagim dügünü. |
Dostlarim vereyim birazcik ara,
Soram hatirini ne ister yara, Bankaya gidipte cekelim para, Gidip bakkallara verek gavura.:) |
Neden yükseklerden ucarsin bacim
Hele in asagilarda konusak Evi arabayi anladik tamam Ciragan sayayina nasil varak |
[B][COLOR=darkorange]arif abi ne bakarsın uzaktan
saklanma öyle köşeden bucaktan korkarmısın yoksa virüse bulaşmaktan temizlendim geldim desem yazman mı ? [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]kızım bi tanedir ellere vermem[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bari işi biraz yokuşa sürem[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]zira bizim aile nesillerdir saraylı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]damadımda karun gibi zengin olmalı [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;365723][B][COLOR=darkorange]arif abi ne bakarsın uzaktan[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]saklanma öyle köşeden bucaktan[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]korkarmısın yoksa virüse bulaşmaktan[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]temizlendim geldim desem yazman mı ?[/COLOR][/B] [/quote] Kalkanımı aldım virüse karşı koyarım Bana bulaşmasın diye mevziye yatarım Çok bela virşey ben hep ondan korkarım Madem temiz BizBize58fmê gel yazalım ;) . |
[QUOTE=kronick;365724][B][COLOR=darkorange]kızım bi tanedir ellere vermem[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bari işi biraz yokuşa sürem[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]zira bizim aile nesillerdir saraylı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]damadımda karun gibi zengin olmalı [/COLOR][/B][/QUOTE] Vermezsen kizini kur tursusunu, Önce kurut sonra ver kurusunu, Zaten secti yigit kendi karisini, Üstüne birde villa versen olmaz mi. |
[quote=sandalli;365731]Vermezsen kizini kur tursusunu,
Önce kurut sonra ver kurusunu, Zaten secti yigit kendi karisini, Üstüne birde villa versen olmaz mi.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]oğlumu vermem iç güveysi alırım ona villanın en iyisi sende yazlık ev al kız babasi yazları denizde yüzsek olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
Verirsen kizima bir milyon baslik,
Alirim elbette bir tane yazlik, Bizde kolumuza takalim tozluk, Etrafi bir güzel silsek olmaz mi. |
[B][COLOR=darkorange]milyonlar fedadır benim geline
altın kemer bile alırım onun beline zayıflasın ama düğün gününe altın kemerden kısaltsak olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
O daha cok kücük gerekir zaman,
Umarim kizima cektirmen aman, Döger bak oglunu kizim cok yaman, Kizima iyi davransaniz olmaz mi. |
[QUOTE=sandalli;365741]O daha cok kücük gerekir zaman,
Umarim kizima cektirmen aman, Döger bak oglunu kizim cok yaman, Kizima iyi davransaniz olmaz mi.[/QUOTE] sandalli abim sen aslında guzel szoler yaparsın beste falan yakışır sana..... |
[QUOTE=HaKaaN;365749]sandalli abim sen aslında guzel szoler yaparsın beste falan yakışır sana.....[/QUOTE]
Hakan`im ben yapamam beste, Sana gül gönderdim deste deste, Daha gitmeliyim ben cokca derse, Belki o zaman yazarim size güfte. |
Sandallı abimize ozanlık yakışır
Ne imiş ona beste yapmak Gerçi oda yakışır ya Ozanların ozanıdır o Sitemizin biricik ozanıdır O... |
Birgün bütün yükü alip sirtima,
Sana gelsem sari saclim olur mu, Herseyi atipta hemen ardima, Sana gelsem sari saclim olur mu. Arabayi satsam bosaltsam evi, Senin askin icin terketsem köyü, Ugruna yaptirsam binlerce büyü, Sana gelsem sari saclim olur mu. Sari saclarini örsem elimle, Türküler söylerim sana dilimle, Karsilarim kapida seni gülümle, Sana gelsem sari saclim olur mu. , |
değiştirilse kanun çıkarılsa yasa
üzüntü dert tek tek yasaklansa herkes kardeş herkes insan olsa hüzün ve mutsuzluklar hiç olmasa |
[B][COLOR=#ff8c00]oğlum kıyamaz senin kızına
vicdanlıdır o çekmiş anasına kızında taşkınlık yapmazsa ağır başıyla evimizin kızı olur ,ilerdede hanımağa[/COLOR][/B] |
iyilikten yana dönsün dilim
zarar vermesin kimseye elim olmasın tahtım olmasın köşküm mutlulukla olsun her tesellim |
[QUOTE=yerliturkuaz;365763]Sandallı abimize ozanlık yakışır
Ne imiş ona beste yapmak Gerçi oda yakışır ya Ozanların ozanıdır o Sitemizin biricik ozanıdır O...[/QUOTE] Tesekkür ederim güzel sözüne, Sen ezelden girdin benim gözüme, Dogruluk timsali dürüst özüne, Hayran oldum desem sana ben. |
[B]Ozanlara akıttım içimi
Dert de kalmadı cefa da Söyleyin bana ey ozanlar Neyle donatalım bu güzel siteyi....[/B] |
[QUOTE=kronick;365768][B][COLOR=#ff8c00]oğlum kıyamaz senin kızına
vicdanlıdır o çekmiş anasına kızında taşkınlık yapmazsa ağır başıyla evimizin kızı olur ,ilerdede hanımağa[/COLOR][/B][/QUOTE] Benim kizim istemez zarar, Bilir ki en iyisi hep karar, Kendine göre bir yigit arar, Altini inciyi istemez asla. |
[B][COLOR=darkorange]sitemiz dolsun aşıklarla
tanıklık etsin hoş atışmalara zaman zaman birbirimizle zıtlaşsakda allah bizi ayırmasın desem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
[B][QUOTE=sandalli;365770]Tesekkür ederim güzel sözüne,
Sen ezelden girdin benim gözüme, Dogruluk timsali dürüst özüne, Hayran oldum desem sana ben.[/QUOTE] Dürüstlük bizim özümüzde var Güzel söz yakışır bizim dilimize Doğru söze ne hacet Birlik olak herkezle hele...[/B] |
ay yıldızlım masmavi göklerde dalgalansın
bayrak sevgisi sizin kızla oglanada aşılansın bayragını sevmeyen her kimse aşagılansın kangallım vatan sevdalısı bu böyle algılansın |
[B][COLOR=darkorange]hatası olursa gözümü yumarım
iyi bi şey yapınca sırtını sıvazlarım[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kendi kızım gibi korur kollarım ben aslında[U] süper kaynanayım [/U][/COLOR][/B] |
[B][QUOTE=kronick;365774][B][COLOR=darkorange]sitemiz dolsun aşıklarla
tanıklık etsin hoş atışmalara zaman zaman birbirimizle zıtlaşsakda allah bizi ayırmasın desem olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Aşık Veysel verdi bize o emri Aşıklar dolsun yurda dedi Tartışmak ozanların özünde var Yeterki gönüller birlik kala...[/B] |
göçmüş gitmişsiniz gurbet ele
ozan olmuş gelmişsiniz dile dürüstlükte anadolu gibisiniz yıllarca uzakta kalsanız bile |
Kizim daha kücük yemek yapamaz,
Pismis asa soguk suyu katamaz, Sabahlari birgün erken kalkamaz, Böyle alir isen verdim kizimi. |
[B][COLOR=darkorange]kızın bilmez benim gib yemek yapmayı
yapsa bile tutturamaz bir türlü ayarı sonra oğlıumdan yer paparayı ben onu idare ederim bulamaz böyle kaynanayı [/COLOR][/B] |
Sen gibi yapamaz hickimse yemek,
Sen oldun kizima kaynana melek, Eger ki yaparsan kizima kelek, Vay geldi senin haline kardes. |
Neden gelmez ozanlarim küstü mü,
Yoksa cok gelipte bizden bezdi mi, Selami sabahi hepsi toptan kesti mi, Gelin bre ozanlar cossun gönüller. |
[B]Biz küsmek nedir bilmeyiz
Kimse gelmez bilesiniz Gelip ozanla atışmak Biz de candan isteriz....[/B] |
kalemimle hiç savaşamadım
ozanlık mertebesine ulaşamadım kapılıpta ilhama coşamadım sandallım buralara hala alışamadım |
Ozanlik yürekle laf ile olmaz,
Yufkadir yüregi kötülük girmez, Dostu gönüldedir o asla silmez, Siz ozanlar güzellik katin buraya. |
Bir kalbim var dosttan sevgiden yana
Ozanlar çok çalıp söyler bağlamayla Kimide yanar derdine büyük aşkıyla Bunlara bir çare bulsak olmaz mı ? . |
Bu kalp bu duyguyla seni ararken
Hergün gelir diye yollarına bakarken Buraya bir dörtlük karalarken Altına bir teşekkür atsan olmaz mı ? . |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:25. |