![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
bu ne bacanah :))
|
[QUOTE=sandalli;599809]Serhat bacanağım bir yiğit kişi,
Kısa kol gömlekle geçirir kışı, Mafyayla belada her daim başı, Yiğitlik ne demek tez görsün bizde.[/QUOTE] bugün mekanımız sohbet odası kanallarda evlilik günün modası reytingi yükseltti sorvayvır adası afrıkalılar hız görsünler bizden |
[QUOTE=OSMAN ECE;599811]bugün mekanımız sohbet odası
kanallarda evlilik günün modası reytingi yükseltti sorvayvır adası afrıkalılar hız görsünler bizden[/QUOTE] Bizler bu sitede izler bıraktık, Sen bizim ustamız biz de çıraktık, Torpilden, rüşvetten hem de ıraktık, Ozan denilenler söz görsün bizde. |
kardelen ablam hg :)
|
[QUOTE=sandalli;599813]Bizler bu sitede izler bıraktık,
Sen bizim ustamız biz de çıraktık, Torpilden, rüşvetten hem de ıraktık, Ozan denilenler söz görsün bizde.[/QUOTE] biz geldik can dost değişti konu biraz önce burada saymıştım onu kalmamış buranın tutulacak yanı gelsinlerde feyse öz görsün bizde |
[QUOTE=OSMAN ECE;599817]biz geldik can dost değişti konu
biraz önce burada saymıştım onu kalmamış buranın tutulacak yanı gelsinlerde feyse öz görsün bizde[/QUOTE] Yazdığım şiire yapmazlar yorum, Yürekler islenmiş, gönülde kurum, Benim de hoşuma gitmiyor durum, Gelsinler de güler yüz görsün bizde. :) |
[QUOTE=sandalli;599818]Yazdığım şiire yapmazlar yorum,
Yürekler islenmiş, gönülde kurum, Benim de hoşuma gitmiyor durum, Gelsinler de güler yüz görsün bizde. :)[/QUOTE] gel dost bence burdan çıkalım biz dertlerimizi feyse dökelim diyari dostluk tarlasına tohum ekelim tepeden bakanlar düz görsün bizde |
[QUOTE=OSMAN ECE;599823]gel dost bence burdan çıkalım
biz dertlerimizi feyse dökelim diyari dostluk tarlasına tohum ekelim tepeden bakanlar düz görsün bizde[/QUOTE] Dedim ya üstadım adımız yoktur, Siyahi der burda tadımız yoktur, Dünya yansa bir tek kedimiz yoktur, Çoklar burda kalsın az görsün bizde. |
Ne söylersen söyle artık kar etmez
Dümeni bozulan gemi yol gitmez Ozansız bu site hiç düzen tutmaz Bülbül gibi şakan dil kalsın bizde arkadaşlar geçiyordum sizi gördüm uğradım |
[B]SeLammmmmmmmm :)[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:03. |
|