![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronick;337223][B][COLOR=darkorange]beni dövmek kolay mı
ağam yanına koyar mı ağa kızı ile çoban hiç olur mu sevgi karın doyurur mu [/COLOR][/B][/QUOTE] Bitirdi aşkı bu sözler işte Ağa kızı ama görünüşte Yüreği fakir farkında değil Mutlu olmak yok mu finişte |
[B][COLOR=darkorange]sandallı bu işte karın nedir
başındaki bela sana az mı gelir kimsenin etlisine sütlüsüne karışma sakın ha ağa ile papaz olma [/COLOR][/B] |
Aga hava atar deri cizmeden,
Geliyorlar marabayi ezmeden, Yedi düel, tüm dünyayi gezmeden, Kral gelse Iraz kizi vermeyiz. |
[QUOTE=sivaBURs;337224]Kardan adam birden ağa olursa
Havuçtan burnu ya kaybolursa Çeker vurur vallahi beni Hele birde hepten ayaklanırsa[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Senin hayal gücünde pek kuvvetliymis Yoksa bizle dalgami gecermis Vay be bu nasil bir agaymis Kardan adamin icinden bile cikarmis [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sandalli;337225]Orta cagdan kalmis bu kafa,
Rafa kaldirmali, en yüksek rafa, Böyle sözmü olur lafa bak lafa, Ot yeriz biz, Iraz kizi vermeyiz.[/QUOTE] Varol kardeşim savaşsa savaş Ağaya kereste, yamağa talaş tutup da Iraz kızın elinden Alıp gidelim biz yavaş yavaş |
[B][COLOR=darkorange]hele ben bi hava alayım [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]yağmur yağıyor ona bakayım bi de sigara mı yakayım hemen gelirim sanmayın ,kaçarım [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;337227][B][COLOR=darkorange]sandallı bu işte karın nedir
başındaki bela sana az mı gelir kimsenin etlisine sütlüsüne karışma sakın ha ağa ile papaz olma [/COLOR][/B][/QUOTE] Benim bu isten ne karim olur, Yardimi severim hepisi budur, Edenler cezasin sonunda bulur, Ölürüzde Iraz kizi vermeyiz. |
[QUOTE=Sweetgirl;337229][B][I][COLOR="Magenta"]Senin hayal gücünde pek kuvvetliymis
Yoksa bizle dalgami gecermis Vay be bu nasil bir agaymis Kardan adamin icinden bile cikarmis [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] O ne yaman ağadır bir bilsen İzi kaybolmaz yüz kere silsen Sen de yardım etsene bize İsyan et ağalığa eğer asilsen |
[QUOTE=Sweetgirl;337229][B][I][COLOR="Magenta"]Senin hayal gücünde pek kuvvetliymis
Yoksa bizle dalgami gecermis Vay be bu nasil bir agaymis Kardan adamin icinden bile cikarmis [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Bu agalar kalles olur bilmen mi, Yardimin istesek bizle gelmen mi, Sevenler icin bir kek yapipta, Cantanin icinde gizlice vermen mi? |
[B][COLOR=darkorange]yağmur yağıyor ince ince
balkona çıktım üstüm ince daha burdan öte gitmem sohbetimiz pek iyice [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:15. |
|