![]() |
Cevap: ÜYELERİMİZİN RESİMLERİ. ( ÜYE RESİMLERİ )
ahanda barikat reis geldi! o ekle derse ekleyecem :)
|
[quote=Merkez_Alperen;429978]gardaş bende fotoğrafımı eklerim ama bi şartla..
barikat reis veya cley abi ekle derse eklerim yoksa eklemem :)[/quote] çok tşk ederim kardeşim :) eklememen yönünde belirtiyorum fikrimi :) boşver ekleme tüm gizemliliginle yaşa!karanlıgın ardında ışık ol ama ne karanlık tanısın seni nede gören göz :) |
[B][COLOR="DarkRed"]Bende hazir cevabim ama Güneyli degil, Sivasliyim..:)[/COLOR][/B]
|
kardelen ablam sendemi guneyli:)
|
[QUOTE=barikat58;429984]çok tşk ederim kardeşim :) eklememen yönünde belirtiyorum fikrimi :) boşver ekleme tüm gizemliliginle yaşa!karanlıgın ardında ışık ol ama ne karanlık tanısın seni nede gören göz :)[/QUOTE]
Eyvallah reis.Zaten böyle bir cevap bekliyordum. tanıyan tanıyor zaten.:) |
[B][COLOR="DarkRed"]Güneyli degilim kardesim........:)[/COLOR][/B]
|
ozaman sivaslisin hemi ablam:D
|
[quote=Merkez_Alperen;429987]Eyvallah reis.Zaten böyle bir cevap bekliyordum. tanıyan tanıyor zaten.:)[/quote]
ama imzanı düzelt gözükmüyor :) onun gizemliligi degil görülmesi önemli.yani karanlık seni tanımasın ama ışıtmandan dolayı bilsinki yine sensin |
Abi düzeltiyorum ama görünmüyor imza :S
|
[QUOTE=barikat58;429990]ama imzanı düzelt gözükmüyor :) onun gizemliligi degil görülmesi önemli.yani karanlık seni tanımasın ama ışıtmandan dolayı bilsinki yine sensin[/QUOTE]
[B]Ali sende bu arada kaynıyorsun hani hiç resim felan eklemiyorsun benim gibi 55 yaşında deiğlsinki yaş yetmiş iş bitmiş diyesin kaldıki ben onlarca resim ekledim fakat sende bir icraat yok gözümüzden kacıyor sanma ağbin olarak sana ceza veriyorum vede ceza olarak 3 günde 3 resim ekliyeceksin eğer itiraz edersen cezan daha çoğalır haberin olsun:D:D:D [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:51. |