![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]Özledim Istanbul'un Cigligini,
Her dakika dile getirdigi Feryadi'ni, Sende agla Ey Istanbul, Ey kiz Kulesi , Gurbet'ten sana seslenen var duymaz misin? [/B] |
[B]Kaybettigimin Umidimi sende Buldum,
Sana yüregimle, Yarim'le gelicektim, Istanbul sen benim sahidimdin, Gurbet'ten sana seslenen var duymaz misin? [/B] |
sevdiklerimizi birakip dustuk yollara
yuruduk gurbette bilinmez sonlara selam soyleyin benden adimi soranlara bir garib agliyor gurbette duy be zalim |
istemem burada sohret ile sani
bes para etmez gavurun kani gurbette almasin mevlam bu cani gel kolumdan tut gotur be zalim |
[QUOTE=bilal kose;531324]istemem burada sohret ile sani
bes para etmez gavurun kani gurbette almasin mevlam bu cani gel kolumdan tut gotur be zalim[/QUOTE] [B] Gurbet'te söhret san iki gûn sürer, Sonra bakmissin arkandan gülerler, Yaradan Sonsuzluga erdirsin, Sanli Bayragin altinda .[/B] |
gurbetin gözü kör olsun
gurbeti icad eden toprak altinda sürünsün mezarinin üstünde kargalar ötsün bedduam sana daha az zalim |
bilirim bacim gurbette gozler yasli
kilitlenmis gonuller sevgiller pasli bilirim soysuzluktur gavurun asli sanli bayragimin altina gotur be zalim |
Ayırır bizleri gurbet elleri
Eser bazı bazı sevda yelleri İçimde yanan aşkın külleri Yakıp viran etti o zalim |
Ugraştın benimle tutacak ahım,
Senden çıkar aşkımın vahı, Tek sendemi sevdanın şahı, Nerdesin gittin ey zalim... |
Agustosta başıma kar yagdıran
Bahçemde güllerimi solduran Yüregimi yakıp külü savuran Suçum nedir bilemedim Zalim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:09. |
|