![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Hani dişi kuşlar kuruyordu ev,
Şu kadın milleti yedi başlı dev, Dedin ki ben yokum başkasını sev, Bir kalp bin parçaya bölünmez zalim. |
Çekme ellerini, canım üşüyor,
Gönlüm sana aşık, sana koşuyor, Bir sevda var kalpte durup yaşıyor, Bilmem aşkım neden bilinmez zalim. |
İlk anki heyecan sarmıyor beni,
Ben de bitirmişim aslında seni, Gösterme dişleri kapat çeneni, Bir gülüşe gönül alınmaz zalim. |
Aşkın acısına ne yapsın bilge?
Sevda davasına sunulmaz belge, Aşkta asıl sensin ben ise gölge, İzin kaybolursa bulunmaz zalim. |
[B][COLOR=darkorange]çıkmış karşıma hesap soruyor
suçlu benmişim ondan dem vuruyor hiç mi aklına gelmedim diye soruyor aklındaydım madem niye saklandın zalim[/COLOR][/B] |
Seni sevenlerle alay edersin,
Merak ediyorum nasıl seversin, Sen gelmezsin ama gitme dur dersin, İstenmeyen yerde kalınmaz zalim. |
benden selam olsun sivasli ozanlarima
yanarim sizden ayri gecen yillarima allah kavusturur birgun kardaslarima kalkta ozanlarima bir cay ver zalim |
Acı değil mıdır aşkların aslı?
Nerde mutlu oldu sevdanın nesli? Hicarana çevirme bu güzel faslı, Durduk yere yürek delinmez zalim. |
Herkes bana dedi bundan yar olmaz,
Unutma kelim bu dünya sanada kalmaz, Ne kadar ah etsem gönlüm sensiz kallmaz, Şeytanda bir melek duydunmu zalim..... |
[B][COLOR=darkorange]yıllar varki o yari görmedim
bir kez sarılıp kokusun çekemedim elimi tuttu ama kolumu veremedim elini veren kolunu kaptırırdı be zalim [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:43. |
|