![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Sevda dediğinde ihtiras olur,
Öyle bir çağlar ki kalp Aras olur, Sonra gelenlere bir miras olur, Göstermelik aşık olunmaz zalim. |
uzun olur sivasimin geceleri
duymadim senden sevda heceleri getirde vur kalbime su hanceri yeterki gitme ne olur be zalim |
Senin aşkın daim nokta konmuyor,
Yanan bu yüreğim sensiz sönmüyor, Sen gelmedi diye gönül onmuyor, Arkamdan sinsice gülünmez zalim. |
Yıkılan binanın harcını kardın,
Bilemem önceden kimlere yardın, Benden ayrılıp da kimleri sardın, Deftere yazılan silinmez zalim. |
bizim ilde sira sira olur daglar
oturmusta yere bir garip aglar yuregi askina deli gibi caglar gozyasim sel olmadan gel zalim |
Çaresizim artık, dermansız derdim,
Varımı, yoğumu hep sana verdim, Hayalinde bile acıya erdim, Yerine bir yedek bulunmaz zalim. |
Tek bir sözün cigerimi dagladı,
Dost sözü bukardar yakarmıydı, Lâl oldu dilim gözlerim agladı, Çok sevdim diyemem sana Zalim.. |
Kalacak yüreğim artık hep yarsız,
Bütün sevdiklerim çıkıyor arsız, Ben ev sahibiydim sen usta hırsız, Masumun yüreği çalınmaz zalim. |
[B][COLOR=darkorange]gel deseydin bana inan gelirdim
bu yolları senle el ele yürürdüm[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]birlikte dünyayı ters döndürürdüm ''artık çok geç'' ne diyeyim zalim [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
Vefasız yar aldı benden gönlümü,
Sevdan dedi bana bekle ölümü,, Zehir ettin bana her günümü, Şimdi saçını başını yol zalim... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:32. |
|